Μελίνα Ασλανίδου: μήνυμα όλο νόημα μετά τις φήμες χωρισμού

Δημοσιεύθηκε: 08/08/2019 15:52
Μελίνα Ασλανίδου: μήνυμα όλο νόημα μετά τις φήμες χωρισμού

Τις διακοπές της στα νησιά του Αιγαίου συνεχίζει η Μελίνα Ασλανίδου λίγο μετά τις φήμες για χωρισμό με τον Βασίλη Μουντάκη. Μάλιστα η τραγουδίστρια μοιράζεται στο Instagram στιγμές από τις διακοπές της, όπως αυτή την ανάρτηση που έκανε το Σάββατο από την Ελαφόνησο, η οποία συνοδεύεται με ένα μήνυμα όλο νόημα. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια γράφει:
«Χαμογέλα στην κάθε ευκαιρία. Όχι επειδή η ζωή ήταν εύκολη, τέλεια ή ακριβώς όπως την περίμενες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι χαρούμενος και ευγνώμων για όλα τα Καλά που έχεις στην ζωή σου και όλα τα Προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις. Υπέροχη Κάλυμνος! Εις το επανιδείν!».

View this post on Instagram

Χαμογέλα στην κάθε ευκαιρία. Όχι επειδή η ζωή ήταν εύκολη, τέλεια ή ακριβώς όπως την περίμενες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι χαρούμενος και ευγνώμων για όλα τα Καλά που έχεις στην ζωή σου και όλα τα Προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις. Υπέροχη Κάλυμνος! Εις το επανιδείν! #summer2019melinaslanidou #summertour #kalymnosisland #musical #myteam #iamhappy #blessed #thankful #fulloflove

A post shared by 𝕄𝔼𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔸𝕊𝕃𝔸ℕ𝕀𝔻𝕆𝕌 (@officialaslanidoumelina) on

 

Η τραγουδίστρια παράλληλα προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από το talent show X-Factor καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT