Μελίνα Λεφαντζή – Άγριες Μέλισσες: «Η Ρένα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Νικηφόρου – Θα έρθει αντιμέτωπη με την Ασημίνα»

12 Νοεμβρίου 2021 09:50

Μελίνα Λεφαντζή - Άγριες Μέλισσες: «Η Ρένα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Νικηφόρου - Θα έρθει αντιμέτωπη με την Ασημίνα»

Η Μελίνα Λεφαντζή είναι η ηθοποιός που έκανε πρόσφατα την είσοδό της στις Άγριες Μέλισσες. Μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα για τον ρόλο της και έδωσε spoiler για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Νικηφόρο.

Μελίνα Λεφαντζή – Άγριες Μέλισσες: «Η Ρένα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Νικηφόρου – Θα έρθει αντιμέτωπη με την Ασημίνα».

Ποια είναι η Ρένα, που εισβάλλει στη ζωή του Νικηφόρου;

Η Ρένα είναι μια δυναμική γυναίκα. Η οικονομική δυνατότητα που είχε από μικρή, αλλά και η εξωστρεφής προσωπικότητά της την έφερναν πάντα στο κέντρο οποιασδήποτε κοινωνικής συγκέντρωσης. Είναι πολύ κοινωνική και φαίνεται να έχει ταμπεραμέντο. Αν και μικρή σε ηλικία, διαχειρίζεται τις καταστάσεις με ωριμότητα. Προσεγγίζει τον Νικηφόρο επειδή τον βλέπει σαν μια πρόκληση. Της προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, αλλά νομίζω ότι στη συνέχεια νιώθει έντονα συναισθήματα για εκείνον.

Θα τη δούμε να είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του;

Προς το παρόν δεν έχουμε φτάσει εκεί. Ζούμε την αρχή της γνωριμίας τους, βλέπουμε το πώς διαμορφώνεται η σχέση τους σιγά σιγά.

Η Ρένα βλέπει τους άντρες λίγο σαν τρόπαιο;

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι λίγο καλομαθημένη. Παλιότερα ίσως και να είχε την τάση να παίζει, να φλερτάρει… Είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος, πλήρης, και το να φλερτάρει με τους άντρες ήταν μες στη ζωή της, αλλά μέχρι εκεί. Δεν τους έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τι σου αρέσει περισσότερο στην ηρωίδα που υποδύεσαι και τι ενδεχομένως σε ενοχλεί;

Στη Ρένα μού αρέσει που βάζει έναν στόχο και θέλει πολύ να τον πετύχει, αλλά το κάνει με πολλή σύνεση, με μια ηρεμία χαρακτήρα και μια σιγουριά που το βρίσκω πάρα πολύ ελκυστικό σε έναν άνθρωπο. Είναι πολύ νωρίς για να δω κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα της που δεν μου αρέσει, γιατί δεν έχουμε προχωρήσει τόσο στα γυρίσματα.

Φοβάται η Ρένα το δέσιμο που έχει ο Νικηφόρος με την Ασημίνα;

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει κατανοητό ακόμα. Αυτό θα φανεί νομίζω στην πορεία. Σίγουρα αυτή η σχέση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του Νικηφόρου και η Ρένα πιθανότατα να βρεθεί αντιμέτωπη με την Ασημίνα.

Τι σε έκανε να πεις το ναι στις Άγριες μέλισσες;

Νομίζω ότι είναι ευκαιρία για κάθε νέο ηθοποιό! Είναι μια σειρά που θεωρείται πρωτοπόρα, ήδη έχει χαράξει ένα καινούριο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση, οπότε για μένα ήταν μεγάλη ευκαιρία και τιμή να συμμετάσχω και φυσικά να συνεργαστώ με τους υπέροχους ηθοποιούς και συναδέλφους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Την παρακολουθούσες ως τηλεθεάτρια;

Ξεκίνησα να βλέπω από τον πρώτο κύκλο, όμως λόγω πιεσμένου προγράμματος δεν μπορούσα να το βλέπω με συνέπεια.

Πώς είναι να είσαι κομμάτι της σειράς;

Είναι φοβερή ομάδα! Από τους ανθρώπους του συνεργείου μέχρι τον σκηνοθέτη και τους συναδέλφους, νιώθω πολύ ασφαλής και οικεία, ώστε να μπορώ να εκφραστώ και να δοκιμάσω πράγματα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, γιατί ακριβώς με αυτές τις συνθήκες καθένας μας θέλει να συμμετέχει σε μια τέτοια δουλειά.

Η τηλεόραση έχει τη δύναμη να κάνει έναν ηθοποιό γνωστό ακόμα και σε ένα βράδυ. Σε τρομάζει αυτό;

Δεν το είχα σκεφτεί… Βασικά με εκπλήσσει. Κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το φανταστώ, όπως και τώρα δεν μπορώ να φανταστώ ότι είμαι στις “Μέλισσες”, αλλά ο καθένας μας μπορεί να βρει τις ισορροπίες του. Είναι ένα καινούριο κομμάτι και θα πρέπει να το αντιμετωπίσω με τον ενθουσιασμό, τη σύνεση και τη συνέπεια που πρέπει. Όλο αυτό δείχνει και την αγάπη του κοινού. Θα είναι πολύ ευχάριστο αν τελικά δεχτούν τον ρόλο της Ρένας ως κάτι καινούριο και ενδιαφέρον για την υπόθεση της σειράς.