Μέμος Μπεγνής: «Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους»

Δημοσιεύθηκε: 28 Οκτωβρίου 2021 20:15
Μέμος Μπεγνής: «Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους»

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για την επόμενη μουσική δουλειά του με την Τάνια Τρύπη, που ξεκινά τον Νοέμβριο. Παράλληλα σχολίασε το γεγονός πως δεν συμφωνεί με τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο μόνο εμβολιασμένων στα θέατρα και στα μαγαζιά διασκέδασης. Θεωρεί ότι αυτά τα μέτρα διχάζουν τον κόσμο.

Μέμος Μπεγνής: «Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους».

«Είναι παρανοϊκό αυτό που συμβαίνει στο θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους. Κατ’ αρχάς χωρίζεις τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, σε δύο ομάδες που αυτό από μόνο του για μένα είναι κατάπτυστο. Είναι λάθος».

Για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου είπε:

«Ξέρω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. Συμφωνώ με το ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Δεν συμφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει σε καμία περίπτωση. Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει εμένα, εσένα, τον οποιοδήποτε να κάνει το οτιδήποτε. Από κει και πέρα μπορεί να τα λέει με έναν τρόπο που είναι εριστικός. Πάντως στο ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο σώμα μας, συμφωνώ πάρα πολύ με τον Γρηγόρη».

«Eίμαστε σε ένα μπαρ και είναι μόνο εμβολιασμένοι, ο ένας πάνω στον άλλον που μεταδίδουν και στο θέατρο μόνο εμβολιασμένοι με μάσκες που κάθονται και δεν χορεύουν. Τι είναι αυτό;».

Έχει κάνει λάθος επιχειρηματική κίνηση που του στοίχισε ακριβά

Advertisement
«Είναι λάθος μου μέγα το γεγονός πως είχα μια επιχειρηματική κίνηση. Είμαι αδαής, δεν ξέρω από επιχειρήσεις και δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Πες μου βέβαια έναν Έλληνα τώρα που δεν έχει χρέη»
Advertisement