Μέμος Μπεγνής – Γιώργος Ηλιόπουλος: πως κατάφεραν να τινάξουν στον αέρα την παράσταση Σεσουάρ Για Δολοφόνους

Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουνίου 2021 17:15
Μέμος Μπεγνής - Γιώργος Ηλιόπουλος: πως κατάφεραν να τινάξουν στον αέρα την παράσταση Σεσουάρ Για Δολοφόνους

Πρόκειται για την μακροβιότερη παράσταση για τα ελληνικά θεατρικά δεδομένα. Έχει παιχτεί για πολλά χρόνια κι από διαφορετικούς θιάσους. Επιστρέφει την επόμενη σεζόν, αλλά δύο από τους συντελεστές, ο Μέμος Μπεγνής και ο Γιώργος Ηλιόπουλος ήδη αποχώρησαν.

Μέμος Μπεγνής – Γιώργος Ηλιόπουλος: πως κατάφεραν να τινάξουν στον αέρα την παράσταση Σεσουάρ Για Δολοφόνους.

Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει. Αφού είναι αδύνατον να μπορέσει να ολοκληρώσει τις πρόβες της παράστασης.

Ο θίασος αποτελούταν από τους Μέμο Μπεγνή, Γιώργο Ηλιόπουλο, Τζένη Θεωνά, Δανάη Μιχαλάκη, Γιάννη Απέργη και Χάρη Χιώτη. Πάραυτα, Μέμος Μπεγνής και Γιώργος Ηλιόπουλος αποχώρησαν από το Σεσουάρ για Δολοφόνους για ξεχωριστούς λόγους, με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης να βρίσκεται σε αναζήτησή αντικαταστατών.

Ο Μέμος Μπεγνής συμμετέχει αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη, στη περιοδεία «Όνειρο του Σκιάχτρου» με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρίσκεται στις πρόβες που έχουν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ηλιόπουλος ξεκινά σε λίγες ημέρες τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, οπότε κι αυτός με την σειρά του αδυνατεί να παραβρίσκεται στις πρόβες. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί, ανάμεσα σε αυτούς και η Τζένη Θεωνά και η Δανάη Μιχαλάκη, συνεχίζουν κανονικά στον προγραμματισμό της παράστασης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Δανάη Μιχαλάκη, που επίσης πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες, δεν έχει εκφράσει την ίδια δυσκολία.