Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

Συντάκτης: Newsroom

4 Φεβρουαρίου 2023 14:30

Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

Στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε συνέντευξη ο Μέμος Μπεγνής. Ο ηθοποιός μίλησε για την αμφισβήτηση που εχει δεχτεί από ανθρώπους του χώρου του, την απόφαση του να γίνει vegan και τις απειλές που έχει δεχτεί από θαυμάστρια την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Μη μου λες αντίο».

«Έγινα vegan γιατί…»

«Μεγαλώνω καλά πρώτον γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

«Ποτέ δεν μου άρεσε το πρέπει»

«Ζούμε σε μια κοινωνία που προσπαθεί να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε ίδιοι με όλους. Οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στο παιδί ότι είναι μοναδικό. Αν δεν αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω, είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Ποτέ δεν μου άρεσε το πρέπει. Ήθελα να μου εξηγήσεις γινάτι πρέπει να κάνω κάτι».

«Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

«Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της».

«Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος»

«Με ακολουθήσε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην εχει ταλέντο, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος. Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι, στη ζωγραφική δεν έχω, στο θέατρο και την μουσική έχω όμως γιατί έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ».