Οι συγκινητικές στιγμές της Mενεγάκη με τον γιο της: Άλλαξες, γυρίζω σπίτι

Δημοσιεύθηκε: 12/06/2019 01:00
Οι συγκινητικές στιγμές της Mενεγάκη με τον γιο της: Άλλαξες, γυρίζω σπίτι

Τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη πέρασε μια δύσκολη περίοδο με το γιο της, τον Άγγελο Λάτσιο. Ο μικρός, που είναι πλέον 15 ετών, είχε κάποιες κόντρες μαζί της, αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό Ciao, που φιλοξενεί και το ακόλουθο – αποκλειστικό – ρεπορτάζ.

Είχε αποφασίσει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του το Γιάννη Λάτσιο. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι άλλαξε… Εδώ και λίγο καιρό ο Άγγελος είχε επιλέξει να μένει όλο και περισσότερο με τον πατέρα του και αυτό συνέβη για διάφορους λόγους.

Τα κορίτσια

Πρώτα απ’ όλα, με δεδομένο ότι τα άλλα τρία παιδιά της Ελένης είναι κορίτσια, ο Άγγελος αισθάνθηκε την ανάγκη να βρίσκεται περισσότερο με τον πατέρα του, καθώς τον χρειάζεται και αυτή την περίοδο της εφηβείας που περνάει. Όμως, όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, που έχουν να κάνουν με τη σχέση ανάμεσα στην Ελένη και τον Άγγελο.

Φυσικά οι δύο τους αγαπιούνται πάρα πολύ, είναι γνωστό σε όσους ξέρουν την παρουσιάστρια πόσο λατρεύει τα παιδιά της κι εκείνα αυτήν. Όμως ο μικρός ένιωσε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πίεση από τη δημοσιότητα που υπάρχει γύρω από τη ζωή της μητέρας του. Μια πίεση που έγινε φανερή και πριν από λίγο καιρό κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου ανάμεσά τους. Το επεισόδιο Η Ελένη Μενεγάκη «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό να καβγαδίζει με το γιο της, Άγγελο Λάτσιο, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτά λίγο πριν μπουν σε γνωστό κατάστημα υποδημάτων.

Ο έφηβος, πλέον, Άγγελος αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή τους φωτογράφους που τους εντόπισαν και αμέσως έχασε τη διάθεσή του για βόλτα και ψώνια με την μητέρα του. Παρά την εξοικείωσή του με τα φώτα της δημοσιότητας από πολύ μικρός, τώρα που βρίσκεται σε μία ευαίσθητη συναισθηματικά ηλικία θέλει να νιώθει πιο ελεύθερος. Λίγο αργότερα, ο νεαρός αποφάσισε να αποχωρήσει από το κατάστημα, αφού προηγουμένως συμφιλιώθηκε με τη μητέρα του.

Είναι -απλώς- η μαμά του

Μπορεί για τον Άγγελο Λάτσιο η Ελένη Μενεγάκη να είναι απλώς η μαμά του, όμως η παρουσιάστρια γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στόχος των φωτογράφων που την ακολουθούν παντού. Κι αυτό τον ενοχλεί πολύ. Ήταν λοιπόν κι αυτός ένας λόγος που αποφάσισε να περνάει περισσότερες ώρες με τον πατέρα του και μακριά από τα Μελίσσια. Η μεγάλη αλλαγή τις τελευταίες μέρες, όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν και πάλι.

Ο Άγγελος είναι όλο και περισσότερο στα Μελίσσια και περνάει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του και αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως βεβαιώνουν πηγές από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι υπήρξε μια συζήτηση ανάμεσα στους δύο τους, μια μεγάλη και πολύ σοβαρή συζήτηση, στην οποία τόσο ο Άγγελος όσο και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είπαν όλα όσα ήθελαν να πουν ο ένας στον άλλον.

Oι παπαράτσι και η σταρ

Η παρουσιάστρια καταλαβαίνει απόλυτα πώς αισθάνεται ο γιος της. Γι’ αυτό και έχει κάνει προσπάθειες τον τελευταίο καιρό να μην δίνει τόση σημασία στο γεγονός ότι οι παπαράτσι την ακολουθούν παντού. Επίσης, προσπαθεί πλέον να δίνει η ίδια στη δημοσιότητα τις στιγμές και τα ενσταντανέ που θέλει. Εξάλλου, είναι η αδιαμφισβήτητη σταρ της ελληνικής τηλεόρασης και έχει κάθε δικαίωμα. Αυτά, βέβαια, ούτως ώστε να τροφοδοτεί επιλεκτικά το ενδιαφέρον του κοινού για τα προσωπικά της. Η κατάσταση έχει όντως αλλάξει και ο Άγγελος το βλέπει, κάτι που αναγνώρισε στην μητέρα του. Έτσι κι αλλιώς, ήταν πάντα πολύ προσεκτική με τα παιδιά της. Έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλες μάχες με τα ΜΜΕ προκειμένου να μη δημοσιεύονται φωτογραφίες τους. Αυτή η κατάσταση έγινε σεβαστή από μεγάλη μερίδα των media. Σταδιακά, από όλους, καθώς αντιλαμβάνονται τη λατρεία που έχει για τα παιδιά της και τη μεγάλη της ευαισθησία προς αυτά.

TIP

Η Ελένη απ’ τα τέλη του περασμένου μήνα βρίσκεται στην Άνδρο, όπου και απολαμβάνει τη ξεγνοιασιά της μακριά απ’ την πολύβουη Αθήνα. Και βέβαια τα μπάνια της, παρέα με τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο. Εκεί τουλάχιστον, όταν τους επισκέπτεται, ο Άγγελος δεν έχει θέμα… παπαράτσο. Εξάλλου, η ίδια η παρουσιάστρια «αυτοπαπαρατσώνεται» καταπληκτικά!

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT