Μενεγάκη-Παντζόπουλος: τι έκαναν στο αστυνομικό τμήμα (φωτογραφίες)

13 Δεκεμβρίου 2018 13:36

Έξω από το τμήμα τουριστικής αστυνομίας της Κηφισιάς απαθανατίστηκαν Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος. Η οικογένεια πήγε με τις τρεις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, προκειμένου να ανανεώσουν τα διαβατήριά τους!

Η 13χρονη Λάουρα, η 10χρονη Βαλέρια και η Ελένη Μενεγάκη κρατάει από το χέρι την 4χρονη Μαρίνα

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη απόδρασή της στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, αναφέρει το OK, που έχει και το φωτο-ρεπορτάζ, οπότε έπρεπε να πάνε στην Αστυνομία.

Η Ελένη Μενεγάκη μπαίνει στο αυτοκίνητό της με τη μικρή κατάξανθη Μαρίνα, καρπό του έρωτά της από τον Μάκη Παντζόπουλο

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το περασμένο Σάββατο στο ίδιο τμήμα και τον πρώην σύζυγο της Ελένης, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 16χρονο Άγγελο, την 13χρονη Λάουρα και την 10χρονη Βαλέρια.

Ο Μάκης Παντζόπουλος έφτασε νωρίτερα από τον Γιάννη Λάτσιο

Ο Γιάννης Λάτσιος κατέφθασε μόνος στο τμήμα για να υπογράψει για την ανανέωση των διαβατηρίων των τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με την παρουσιάστρια, ενώ η Ελένη με τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της είχε πάει δέκα λεπτά νωρίτερα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια είχε απαθανατιστεί με τις μεγαλύτερες κόρες της να αγοράζουν μαγιό -γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι ενδέχεται και φέτος να επισκεφθούν για τα Χριστούγεννα κάποιον εξωτικό προορισμό. Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια συνηθίζει να πηγαίνει στις Μαλδίβες αυτές τις ημέρες των εορτών.