Μενεγάκη – Παντζόπουλος: διακοπές χωρίς ρετούς (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 15:10

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: διακοπές χωρίς ρετούς (φωτογραφίες)

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε για λίγο τα Άχλα της Άνδρου και απολαμβάνει τις βουτιές της με σκάφος στα ελληνικά νησιά έχοντας μαζί της τα παιδιά της και το σύζυγό της.

H παρουσιάστρια αφού απόλαυσε έναν ολόκληρο μήνα τον επίγειο παράδεισό της, αποφάσισε –όπως κάθε χρόνο εξάλλου– να κάνει μια βόλτα με σκάφος σε κάποια νησιά με τα παιδιά της και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Και μπορεί η Ελένη αυτό το καλοκαίρι να δημοσίευσε ελάχιστες φωτογραφίες της στο Instagram από τα Άχλα, όμως όταν ξεκίνησε τις σκαφάτες διακοπές της μας αποζημίωσε ποστάροντας τις πιο φυσικές φωτογραφίες της που έχουμε δει ποτέ.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τα μαλλιά της να τα παίρνει ο αέρας και αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι δείχνοντάς μας τις όποιες μικρές ατέλειες στο σώμα της.

Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, που ανησύχησε τους δικούς της ανθρώπους και καθήλωσε την ίδια σε καραντίνα.

Η Ελένη, χωρίς κανένα φίλτρο, δείχνει πιο όμορφη από ποτέ αλλά και πιο ευτυχισμένη και απελευθερωμένη στο πλευρό των δικών της ανθρώπων.

Ξεκουράζεται και απολαμβάνει, προκειμένου να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο και να μας κάνει παρέα τα μεσημέρια από τη συχνότητα του Mega.

Περιοδικό Ciao