Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Ότι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται»

Συντάκτης: Newsroom

9 Φεβρουαρίου 2023 14:55

Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Ότι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται»

Γενέθλια έχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα 9/2, την ίδια ημέρα με την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου. Στο ξεκίνημα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να ευχηθεί αρχικά στην πρωτότοκη κόρη της που ενηλικιώνεται και στη συνέχεια στον συνεργάτη της.

«Πώς τα έφερε έτσι η ζωή, ένα αγόρι που είχα στο μάτι πολλά χρόνια, ήταν λίγο τζαναμπέτης… Με κούρασε λίγο μέχρι να έρθει. Δεν πειράζει, ήρθε… Και κοίτα να δεις που του λέω “ο,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας η μαμά Ελένη –όχι η παρουσιάστρια- κάθε φορά που θα γιορτάζει την κόρη της την Λάουρα, θα σε σκέφτεται και σένα με έναν τρόπο” Τι κάρμα είναι αυτό» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα έσβησαν την τούρτα γενεθλίων στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον παρουσιαστή να μην κρύβει τη συγκίνησή του. «Εγώ δεν κάνω αγκαλιές του Ιούδα, ή αγκαλιάζω ή δεν αγκαλιάζω. Αλλά όταν αγκαλιάζω, αγκαλιάζω 100% και με τη ψυχή μου σου εύχομαι ό,τι έχεις μπερδεμένο στο μυαλό σου, να τα φέρεις σε μία ισορροπία και όρμα αγόρι μου. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στην ευτυχία, στη χαρά, στο κάτι ακόμα καλύτερο. Όλα είναι εκεί έξω. Πάρε δύναμη και όρμα» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι αύριο μετά το τέλος της εκπομπής θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του.