Μένιος Φουρθιώτης: αυτό είναι το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει από το youtube

Δημοσιεύθηκε: 9 Απριλίου 2021 09:10
Μένιος Φουρθιώτης: αυτό είναι το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει από το youtube

Ατζέντης, βοηθός του μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών Σπύρου Ρέβη. Έτσι είχε συστηθεί στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από αρκετά χρόνια ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απασχολεί για μια ακόμη φορά την επικαιρότητα.

Όπως τόνιζε τότε ο κ. Ρέβης, ο Μένιος «ανήκει στη νέα γενιά ατζέντηδων, είναι πανέξυπνος, με βοηθάει πάρα πολύ, βλέπω καινούργιες ιδέες σε αυτόν. Θέλω να πηγαίνω με το καινούργιο ρεύμα της εποχής, και να μη μένω στάσιμος».

Στο απόσπασμα των δύο λεπτών εκείνης της τηλεοπτικής εμφάνισης σε κανάλι της Κύπρου, ο Φουρθιώτης εμφανίζεται να λέει απλώς ότι «ο Σπύρος είναι φίλος μου». Ενώ είναι εμφανές το τρακ το οποίο είχε. Έκτοτε βέβαια το απέβαλε, ανεξαρτητοποιήθηκε από τον Ρέβη και ακολούθησε τη δική του πορεία.

Ένα σημαντικό μέρος του ευρύ κοινού τον γνώριζε ως μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Μια συνεργασία που συνεχίστηκε μέχρι το 2012, αλλά η σχέση τους οδηγήθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η δε πορεία του στην τηλεόραση ξεκίνησε από το τηλεμάρκετινγκ. Του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει πόρτες ασφαλείας πετυχαίνοντας μάλιστα σημαντικές πωλήσεις. Έπειτα, το περιφερειακό κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, (υπό τον τίτλο «Αποκάλυψη»). Συμμετείχε σε διάφορες life style και trash τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και προώθησης προϊόντων. Αμέσως μετά μεταπήδησε παρουσιάζοντας την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο Epsilon TV. Στο οποίο διετέλεσε επίσης διευθυντής προγράμματος, εμπορικής πολιτικής και μάρκετινγκ.

Όταν το κανάλι μετατράπηκε σε Open αλλάζοντας ιδιοκτησία, λύθηκε (Νοέμβριο του 2018) η συνεργασία του. Εκείνος συνέχισε να παρουσιάζει εκπομπές στο περιφερειακής εμβέλειας κανάλι New Epsilon TV.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT