Μεντή – Ναυπλιώτου – Τρίγγου: αυτές είναι οι τρεις πρωταγωνίστριες στην ταινία «Τα Τάπερ της Αλίκης» με την υπογραφή της Έλενας Ακρίτα

10 Ιουλίου 2021 09:10

Μεντή - Ναυπλιώτου - Τρίγγου: αυτές είναι οι τρεις πρωταγωνίστριες στην ταινία «Τα Τάπερ της Αλίκης» με την υπογραφή της Έλενας Ακρίτα

Το best-seller της Έλενας Ακρίτα, με τίτλο “Τα Τάπερ της Αλίκης” γίνεται ταινία! Και μάλιστα με ένα πολύ λαμπερό καστ. Το σενάριο είναι της ίδιας της Έλενας Ακρίτα, με την σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Δήμα.

Η Ακρίτα ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα Social Media τις τρεις πρωταγωνίστριες που θα μας καθηλώσουν με τις ερμηνείες τους. Η Νένα Μεντή, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Έλλη Τρίγγου θα υποδυθούν τρεις γυναίκες. Οι οποίες ζουν, ονειρεύονται και διεκδικούν.

Η Νένα Μεντή θα υποδυθεί την γιαγιά Κοραλία. Είναι είκοσι χρόνια καθαρίστρια στη Φίνος Φιλμ.

Η κόρη της, η Ελένη, την οποία θα υποδυθεί η Μαρία Ναυπλιώτου, είναι πωλήτρια στο ΜΙΝΙΟΝ. Και κάνει κι επιδείξεις τάπερ σε σπίτια κυριών.

Το κοριτσάκι της, η Αλίκη, το οποίο θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου, πήρε το όνομα της νονάς της, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Στο βιβλίο “Τα Τάπερ της Αλίκης”, ο αναγνώστης ταξιδεύει, μέσα από τις εικόνες και τη νοοτροπία που κουβαλάει κάποιος άνω τον 40, από την Αθήνα και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτά τα τάπερ, βρίσκονται κρυμμένες αλήθειες, όνειρα, αλλά και όλα όσα πλήγωσαν τις πρωταγωνίστριες αυτό το διάστημα.