Μέρες και νύχτες με τον Αντετοκούνμπο, τη σύντροφο, τη μαμά του & «Ελπίδα» στην Μύκονο (φωτογραφίες+βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 08/07/2019 13:00
Μέρες και νύχτες με τον Αντετοκούνμπο, τη σύντροφο, τη μαμά του & "Ελπίδα" στην Μύκονο (φωτογραφίες+βίντεο)

Μykonos rules. Διακοπές και φιλανθρωπική δραστηριότητα συνδυάζει στην Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Λίγες ώρες πριν από την συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό event που διοργανώνει ο σύλλογος Ελπίδα στο beach club Santanna στην Παράγκα, ο ΜVP του φετινού NBA δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει βόλτα στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια με την οικογένειά του αλλά και τη σύντροφό του.

Η εμφάνιση του Έλληνα σταρ του NBA δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς, ενώ ένας ξένος τουρίστας δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον είδε μπροστά του!

Όσο για το event Give N’ Rise για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» όπου πρωταγωνίστησε, αναπόφευκτα και εκεί μονοπώλησε τα φλας. Άλλωστε, ανήκει στο «δωδεκάθεο» κι αν όχι στο «δωδεκάθεο», σίγουρα στους top μπασκετμπολίστες όλου του κόσμου.

Μεταξύ των καλεσμένων και η μητέρα του, Βερόνικα, σε μια όχι και συχνή της εμφάνιση, καθώς και οι Μάνος Γαβράς και Τόνια Σωτηροπούλου.

TIP

Η μητέρα του Greek Freak έχει εξηγήσει ότι το επώνυμο της οικογένειάς της στα νιγηριανά σημαίνει «Το στέμμα που ήρθε από μακρινές θάλασσες». Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Να και η μαμά του Γιάννη, Βερόνικα Αντετοκούνμπο

Η πρόεδρος του Συλλόγου "Ελπίδα" Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την εκδήλωση

Μάνος Γαβράς-Τόνια Σωτηροπούλου

αναγιώτης Κόκκινος-Αλέξης Αντετοκούνμπο-Βερόνικα Αντετοκούνμπο-Θανάσης Αντετοκούνμπο-Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Γιάννης Αντετοκούνμπο-Σάκης Τανιμανίδης