Μέσα στην ημέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω βοηθώντας επικοινωνιακά να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας

13 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Μέσα στην ημέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω βοηθώντας επικοινωνιακά να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας

Ο Άρης περνάει στον Τοξότη ευνοώντας ιδιαίτερα στο επόμενο χρονικό διάστημα τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Μέσα στην ημέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω βοηθώντας επικοινωνιακά να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας.

Με τον Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιδιώξουμε να εμπλακούμε σε παρέες και συζητήσεις. Που μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για την πνευματική μας εξέλιξη. Καθώς αναζωπυρώνεται η ανάγκη να μάθουμε καινούργια πράγματα. Μορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες μπαίνουν στο πρόγραμμά μας. Σε αντικείμενα μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές μας. Πιθανά είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό αφού επιδιώκουμε να ζήσουμε την περιπέτεια και να έχουμε σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.

Αργότερα μέσα στην ημέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω. Βοηθώντας επικοινωνιακά να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με απόλυτη λογική και ψυχραιμία. Γεγονός είναι ότι η έκφραση και η επικοινωνία γίνεται μετά από αρκετή σκέψη καθώς είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τα λόγια μας. Οι συνθήκες ευνοούν επαγγελματικές συμφωνίες που με μεθοδικότητα και τεκμηρίωση έχουν στηθεί και μπορούν να φέρουν εξαιρετικά επαγγελματικά αποτελέσματα στο μέλλον.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντας μας την δυνατότητα να προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς.

Σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις που θέλουμε να τακτοποιήσουμε. Γεγονός είναι ότι η δυναμική μας εμφανής στο περιβάλλον που κινούμαστε και οδηγεί στον θαυμασμό των γύρω μας. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά και υποκειμενικά στον εαυτό μας επιδιώκοντας να καταλάβουν οι άλλοι μόνο αυτό που μας αφορά. Σε αυτή την περίπτωση είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις που δεν θα επιτρέψουν να επικρατήσει η αρμονία σε συνεργασίες και σχέσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με την Σελήνη στον Κριό μέσα στην ημέρα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την πίστη στα σχέδιά μας. Γνωρίζουμε καλά τι μπορούμε να πετύχουμε και πώς οι επιδιώξεις μας θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εμάς στο μέλλον. Αισθηματικά η επικοινωνία με το ταίρι μας είναι εξαιρετική καθώς αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του. Το πάθος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην σχέση. Και δεν επιτρέπει εμμονές και περιορισμούς να μας επηρεάσουν. Η διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα ανανεώσει τα συναισθήματα. Και θα βοηθήσει να περάσουμε όμορφα με τον σύντροφο ή νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή μας.

myastro