Μεσιτικό Γραφείο Κουκουζίκα

8 Απριλίου 2024 17:29

Η οικογενειακή επιχείρηση δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της κτηματαγοράς, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Έβρου. 

Η υπευθυνότητα, η πάνω από 20 χρόνια εμπειρία και η εξειδικευμένη γνώση στην ανάδειξη των ακινήτων, την καθιστούν την κορυφαία επιλογή.

Παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως: πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών, επαγγελματικών ακινήτων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων κ.ά., επίσημες εκτιμήσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες, έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού και ηλεκτρολογικού σχεδίου, ανακαινίσεις, προβολή ακινήτων καθώς και διαχείριση ακινήτων.

Το γραφείο αναλαμβάνει με υπευθυνότητα όλη την διεκπεραίωση για την αγορά και την έκδοση άδειας παραμονής στην Ελλάδα (Golden Visa).

Επίσης, εξειδικεύεται στην πώληση παραθαλάσσιων εξοχικών κατοικιών και επενδυτικών ακινήτων. Οι ιδιοκτήτες εμπιστεύονται την ανάθεση των ακινήτων τους για πώληση, ενοικίαση και διαχείριση στο μεσιτικό γραφείο Κουκουζίκα, καθώς εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας.

Έχοντας κατά νου τις ανάγκες των πελατών, ανταποκρίνονται σε αυτές, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας, με ταχύτητα, αξιοπιστία και ευελιξία.

Υπεύθυνος Σίμος Κουκουζίκας