Μεσσήνη: Ο άντρας που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της πρώην συζύγου της… θέλει τώρα να της συμπαρασταθεί

12 Αυγούστου 2022 13:14

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε πριν από λίγα 24ωρα στη Μεσσήνη όταν ένας άνδρας επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο του ρίχνοντας το πρόσωπό της υγρό με αποτέλεσμα η γυναίκα να κινδυνεύει να χάσει οριστικά το ένα της μάτι.

Σαν να μην έφτανε η επίθεση που εξαπέλυσε ο 50χρονος άνδρας την πρώην σύζυγό του με την οποία είχαν πάρει διαζύγιο πριν από λίγους μήνες την επισκέφθηκε και στο νοσοκομείο εκεί όπου συνελήφθη δικαιολογώντας την παρουσία του στον χώρο οπου νοσηλεύεται η πρώην σύζυγος του λέγοντας πως ήτανε να δει αν είναι καλά.

Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και θέλει πλέον Όπως υποστηρίζει ο ίδιος να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα στο ένα της μάτι αφού όπως δηλώνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαμάτας κινδυνεύει να χάσει οριστικά την όρασή της.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας αφού ύστερα από την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου οι επιθέσεις με καυστικό υγρό θεωρούνται ως πράξη δολοφονίας.

Η γυναίκα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας δηλώνει σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της της επιτέθηκε με τέτοιο βίο τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι ο δράστης δηλώνει ότι η πράξη του έγινε εν βρασμώ η πραγματικότητα τον διαψεύδει Αφού ο ίδιος όπως φαίνεται νοίκιασε αυτοκίνητο ώστε να μην ελεγχθεί από τις αρχές και περίμενε την πρώην σύζυγό του από τις 4:00 τα ξημερώματα ώστε να τους επιτεθεί έξω από το σπίτι