Μετά (και) τη Νατάσα Καραμανλή, η Σοφία Βόσσου με ροζ μαλλί: «Η φωτογραφία μου πήρε 3.000 like» (pic+video)

Δημοσιεύθηκε: 04/07/2019 22:00
Μετά (και) τη Νατάσα Καραμανλή, η Σοφία Βόσσου με ροζ μαλλί: "Η φωτογραφία μου πήρε 3.000 like" (pic+video)

Aπό τον χειμώνα, μια μικρή δόση τρέλας -αγγλικής «εσάνς»- κυρίευσε τις Ελληνίδες. Να σας πω την αλήθεια, δεν καλοθυμάμαι αν πρώτη υιοθέτησε το ροζ μαλλί η Ιωάννα Τούνη ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ή συγχρόνως και μετά ακολούθησε, έτσι, για (την ίδια) πλάκα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Βέβαια, οι προαναφερθείσες δεν το τόλμησαν στο 100%. Μερικές τουφίτσες ή μόνο μία – κι έρμη – και τέλος. Η Νατάσα Καραμανλή, όμως, το έκανε όλο το μαλλάκι της ροζουλί και η αλήθεια είναι πως της πάει πολύ.

Ε, κάπως έτσι τής ήρθε και της Σοφίας Βόσσου και άρεσε. Άρεσε πολύ στο φαν κλαμπ της, όπως μας… διεμήνυσε η ίδια. Όχι σε όλους όμως. Γι’ αυτό κι αισθάνθηκε την ανάγκη να σ τον εαυτό της. Την «άκουσε» από πολλούς.

Τι είπε η τραγουδίστρια

«25 χρόνια είχα να αλλάξω είχα να αλλάξω χρώμα στα μαλλιά μου μαύρα! Έχω ξανακάνει ροζ το μαλλί μου, αλλά κατά λάθος. Με κούρασε το μαύρο – μπλε μαλλί και το άλλαξα. Άφησα άβαφα τα μαλλιά μου 5 μήνες, μου τα έκοψε κοντά και μου τα έβαψε ροζ. Σε όποιον δεν αρέσει το μαλλί μου… περισσεύει! Η φωτογραφία μου με το ροζ μαλλί πήρε 3.000 like. Για να πεις για το μαλλί μου, πρέπει να έχεις μια αισθητική. Βλέπε τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Δεν με ενοχλούν τα σχόλια με ενοχλεί ο τρόπος. Μου είπαν: “Τι σου ήρθε; Από το Star Trek βγήκες;”», απάντησε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Sofia_Vossou11