Μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες με την Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νευρικότητα

Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 2021 07:45
Μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες με την Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νευρικότητα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Μπορεί να πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε να λυθούν σημαντικά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Θέματα νομικής φύσεως και εκπαίδευσης θα παίξουν σημαντικό ρόλο μέσα στην ημέρα. Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εμάς.

Είναι απαραίτητο όμως να λειτουργήσουμε με απόλυτη λογική και μεθοδικότητα.

Ώστε να μην παρασυρθούμε από υπερφίαλες σκέψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η επικοινωνία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς μας γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά. Σε επαγγελματικό επίπεδο μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με την επικοινωνία και την διαφήμιση. Και να δείξουμε τις δυνατότητες μας στον μέγιστο βαθμό. Προσοχή σε αμέλεια και αφέλεια που μπορεί να μας εκθέσουν.

Μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες με την Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νευρικότητα αφού δεν είναι εύκολο να συμβαδίσουν μέσα μας ανάγκες και επιθυμίες. Ο συναισθηματισμός κοντράρεται με την ανάγκη να ξεφύγουμε από δυσκολίες και να προχωρήσουμε στη ζωή μας με δυναμισμό και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική μας ζωή.

Η ατμόσφαιρα βελτιώνεται σημαντικά νωρίς το πρωί, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και τον Ερμή στον Υδροχόο.

Βρίσκουμε την θετική πλευρά του εαυτού μας. Και μπορούμε να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να αφορούν το ευρύτερο και το φιλικό μας περιβάλλον. Σε επαγγελματικό επίπεδο, τίποτα δεν μπορεί να μας πτοήσει. Καθώς έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε με αμεσότητα πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Πριν το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το τοπίο και ενισχύει τον συναισθηματισμό σε υπερβολικό βαθμό. Ωραιοποίηση καταστάσεων και ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη που θα επηρεάσουν την επαγγελματική και προσωπική μας πορεία. Δεν ενδείκνυται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για καθοριστικές αποφάσεις, καλό είναι να δείξουμε υπομονή και να πάρουμε χρόνο ώστε να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη.

πηγή: myastro

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT