Μετά το Διαφάνι σειρά έχει η Τρούμπα

17 Ιουλίου 2020 20:06

Οι παραγωγοί της σειράς «Άγριες μέλισσες» δεν φείδονται χρημάτων προκειμένου να κρατήσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα το σίριαλ που έκανε φέτος πάταγο!

Η αρχή έγινε όταν ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης των Κάπα Studios έστησε, τον Ιούνιο του 2019, το χωριό Διαφάνι, σε έναν χώρο πέντε στρεμμάτων στην Παλλήνη. Ο ίδιος θα βάλει πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα χτίσει ξανά την… Τρούμπα του Πειραιά, αλλά και αυτή τη φορά στην Παλλήνη.

Η κακόφημη συνοικία θα ανάψει ακόμη μία φορά τα κόκκινα φανάρια της στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020, όταν θα αρχίσουν τα γυρίσματα, με τη Δρόσω να δουλεύει σε καμπαρέ – οίκο ανοχής, ψάχνοντας την τύχη της στο τραγούδι μετά το φευγιό της από το Διαφάνι. Τα «σπίτια», τα καμπαρέ, τα μπαρ, τα χαμαιτυπεία και οι μπαρμπουτιέρες θα χτιστούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, δίνονταν άλλη διάσταση στο σίριαλ!

Να σημειωθεί ότι η εταιρία παραγωγής του Γιώργου Καραγιάννη έχει ξοδέψει ήδη 6.000.000 ευρώ προκειμένου να χτίσει από το μηδέν ένα ολόκληρο χωριό στην Παλλήνη και να «μεταφέρει» τους τηλεθεατές στην επαρχία της Λάρισας του 1959. Το κουρείο, η Χωροφυλακή, το γραφείο της κοινότητας, το μαγαζάκι με είδη προικός της κυρίας Ρίζως, το καφενείο της Βιολέτας, το αρχοντικό του Σεβαστού, το σπίτι του Μιλτιάδη, το ατελιέ της Ουρανίας, το σπίτι του Προύσαλη, η οικία των αδερφών Σταμίρη, όλα έγιναν με μεράκι από τον σπουδαίο σκηνογράφο της σειράς Αντώνη Χαλκιά.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του είχαν αναλάβει να στήσουν από την αρχή τα σκηνικά και στη θρυλική σειρά «Το νησί» του Mega πριν από εννέα ολόκληρα χρόνια.

Όταν η «Espresso» είχε βρεθεί στα γυρίσματα στο Διαφάνι, ο κύριος Καραγιάννης μας είχε εξομολογηθεί για όσα φτιάχτηκαν στην Παλλήνη: «Αυτά που βλέπετε δεν είναι τούβλα. Είναι τελάρα με γύψο. Έχω να κάνω τέτοια σειρά εποχής από το “Τρίτο στεφάνι” του αείμνηστου Γιάννη Δαλιανίδη και νιώθω τρισευτυχισμένος. Η σειρά κόστισε 6.000.000 ευρώ. Ε, και; Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει ότι ο ΑΝΤ1 με έπεισε για μια σειρά εποχής, όταν ψυχολογικά η αγορά ήταν πεσμένη. Οι “Άγριες μέλισσες” είναι η αρχή για μια νέα τηλεόραση».

Και το πάθος του έγινε επιτυχία ! Το νέο του στοίχημα, λοιπόν, είναι η αναβίωσης της Τρούμπας του 1960 στα Μεσόγεια.

Πηγή: News Break