Μεταγραφή-βόμβα στην τηλεόραση! Ο Χάρης και η Αντελίνα φεύγουν, η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται;

Δημοσιεύθηκε: 1 Μαΐου 2021 09:30
Μεταγραφή-βόμβα στην τηλεόραση! Ο Χάρης και η Αντελίνα φεύγουν, η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται;

Ο Χάρης και η Αντελίνα φεύγουν, η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται; Μην αποκλείσετε αν του χρόνου τα Σαββατοκύριακα βλέπουμε στο κανάλι του Φαλήρου την παρουσιάστρια.

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να έδειξε πρόσφατα ότι δεν έχει διάθεση για τηλεοπτικές μετακομίσεις. Όμως στην ελληνική τηλεόραση δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα. Γι’ αυτό το «ποτέ μη λες ποτέ» είναι το σλόγκαν που ακούς συνήθως.

Το εγχείρημα σίγουρα δεν είναι εύκολο. Καθώς η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ ευχαριστημένη στο Open. Αλλά και το Open δεν θα άφηνε ποτέ έτσι εύκολα την Σίσσυ Χρηστίδου. Το «Έλα Χαμόγελα» είναι όμως παραγωγή Barking Well Media. Και ήδη έχει ξεκινήσει ένα «θρίλερ» σε ποιο κανάλι θα καταλήξει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε πολλά επεισόδια στο θρίλερ αυτό, και αναμένουμε με αγωνία την τελική απόφαση!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το youfly, στον ΣΚΑΪ δεν θα έλεγαν όχι στη μεταγραφή της Σίσσυς για να καλύψει το κενό του μαγκαζίνο τα Σαββατοκύριακα.

Άλλωστε, το πείραμα με Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και με το φινάλε της σεζόν το Σου Κου Family θα ρίξει τίτλους τέλους. Και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι συζητήσεις της Barking Well Media με το κανάλι του Φαλήρου.

Οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Και αυτή τη στιγμή, η πιθανότητα μετακόμισης της Καινούργιου είναι ορατή.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT