Μetallics: τέσσερις υπέροχοι τρόποι να τα φορέσεις στην καρδιά του χειμώνα (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 18/02/2019 13:30
Μetallics: τέσσερις υπέροχοι τρόποι να τα φορέσεις στην καρδιά του χειμώνα (φωτογραφίες)

Μetallics. Τάση χειμώνα-καλοκαίρι πια, αλλά έχεις βαρεθεί να τα φοράς με ετόλ ή με γούνινα -faux, εννοείται- γενικώς και ειδικώς πανωφόρια ή με μάλλινα παλτά; Μαζί σου, κι εμείς το ίδιο: βαρεθήκαμε.

Δεν είναι ανάγκη κάθε φορά που θα επιλέγεις το μεταλλιζέ σου φόρεμα -στην απόχρωση του χρυσού, του ασημί, του κεραμιδί ή ο,τιδήποτε άλλου- να κάνεις μια απ’ τα ίδια.

Ακολούθως σού έχω τρεις προτάσεις – η φωτό κάτω είναι με σκέτο φόρεμα για να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, προσωπικά τέτοιο κομμάτι θα το σέταρα μ’ ένα cosy μπλέιζερ και μπότες πάντως – για να διαλέξεις.

Δες, επίλεξε και, ως συνήθως, τρέξε για shopping!

ΤΙP

Όπως βλέπεις, προτίμησα δερμάτινα τζάκετ, ankle boots με τρουκ, χοντρά, πολύ χοντρά πανωφόρια και πουλόβερ. Έτσι, για το κοντράστ, για να «κατεβάσω την ένταση» ενός τόσο λουσάτου κομματιού όπως είναι κάθε metallic. Ειδικά αν μιλάμε για καλό ύφασμα και όχι για φτηνιάρικο νάιλον, θα το… χρειαστεί. Ούτως ή άλλως, καλύτερα το νάιλον -αλλά και τις παγιέτες- να τις αποφύγεις.

Ντονατέλλα Αδάμου 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Never quite sure what a cute brunch outfit entails? One look at the 20 outfit ideas ahead and you'll get a pretty good idea.fall womens fashion #fallwomensfashion

How to rock the metallic trend this season with a pleated silver skirt

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT