Μετά την Κοκκίνου: ποια είναι η νέα αγαπημένη του Μπόγρη (φωτογραφία)

19 Νοεμβρίου 2018 14:10

Μετά την Έλλη, ποια; Ο Γιώργος Μπόγρης μπορεί να έμεινε καιρό μόνος -μετά τον χωρισμό του απ’ τη μαντεμουαζέλ Κοκκίνου φυσικά-, αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν. Ο μπασκετμπολίστας δεν είναι πια μόνος. Μάλιστα, μια κοπέλα με πολιτικές καταβολές φαίνεται να του έχει πάρει τα μυαλά. Σε ποια αναφερόμαστε; Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, πρόκειται για τη Σοφία Μαντούβαλου, κόρη του δικηγόρου και πρώην βουλευτή και υπουργού Πέτρου Μαντούβαλου.

Οι δυο τους,, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γνωρίστηκαν έπειτα από κοινή τους έξοδο στα νότια προάστια, στην οποία ο ένας γοητεύτηκε από τον άλλο. Ο καλαθοσφαιριστής των ερυθρόλευκων,  ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος των νοτίων προαστίων περνά αρκετές ώρες με την νέα του σύντροφο τα βράδια στο σπίτι του, συνεχίζουν οι γνώστες. Και μπορεί να έχει ελάχιστο χρόνο λόγω των υποχρεώσεων του, ωστόσο καταφέρνει πάντα να βρίσκει χρόνο προκειμένου να δει την αγαπημένη του.

Όσον αφορά την νέα του σύντροφο, τώρα, τι πρέπει να ξέρετε; Είναι και εκείνη Πτυχιούχος της Νομικής, όπως ο μπαμπάς της, αλλά και της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Αμφότεροι είναι ανήσυχα πνεύματα, ενώ όσοι τους έχουν δει μαζί μιλούν για ένα ταιριαστό ζευγάρι. Oh lala, που θα ‘λεγε και το φιλαράκι, η Σάσα Σταμάτη!