Μεταξά – Καπότσης: Χριστούγεννα στο Λονδίνο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Δεκεμβρίου 2022 10:28

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επέλεξαν να περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι στο στολισμένο Λονδίνο.

Η νεαρή τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά και ο σύζυγός της, Μάριος Καπότσης εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Έχουν παρέα αγαπημένους φίλους της και περνούν υπέροχες στιγμές!

Μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο γιορτινό Λονδίνο και κάνουν τα ψώνια τους.

Παράλληλα, αναρτούν στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιας και θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους followers τους.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες τους, η διάθεσή τους είναι εξαιρετική. Οι δύο ερωτευμένοι βιώνουν μία από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή τους και αυτό είναι κάτι που έχουν αντιληφθεί οι κοντινοί τους άνθρωποι.

Όπως λένε, το ζευγάρι είναι αχώριστοι και θεωρούν πως ο ένας βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του άλλου.

Από εκεί και πέρα, πρόσφατα η Μεταξά παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου και οι εκπρόσωποι των ψυχαγωγικών εκπομπών δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί της.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, σχετικά με το ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Φάνηκε πως ενοχλήθηκε αν και απάντησε με χαμόγελο: «Όχι, δεν είμαι έτοιμη και δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»,

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει τον Νίκο Μουρατίδη που είχε πει για εκείνη «Θέλει να βγει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβάει το βρακί της και θέλει να γίνει τραγουδίστρια; Στην ποπ μουσική τραβάνε τα βρακιά τους;».

Η Μεταξά είπε: «Θα απαντήσουμε ξανά για τον Νίκο Μουρατίδη; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει όποια άποψη θέλει. Προφανώς, δεν συμφωνώ.

Είναι πάρα πολύ γενική η άποψη του και θεωρώ ότι δεν γίνεται όλοι να είναι χάλια. Εντάξει. Τι να πω τώρα; Θα τον αλλάξω εγώ;».

Τέλος, αναφορικά με τις εκπομπές και το αν θα πήγαινε σε κάποια από αυτές, δήλωσε: «Εξαρτάται την εκπομπή».