Μη μου εκνευρίζετε το κορίτσι -Αντελίνα Βαρθακούρη: Όχι μόνο απέρριψε την πρόταση να συμμετέχει στο Happy Day αλλά..τα πήρε στο κρανίο!

27 Οκτωβρίου 2020 15:30

Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Alpha πήραν διαζύγιο κοινής συναίνεσης! Εχθές το απόγευμα έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό της Κάντζας, καθώς δεν υπήρχε κάποιο project, που θα μπορούσε να αναλάβει.

Κάναμε ένα ραντεβού, το οποίο έπρεπε να γίνει, διότι δεν είχαμε μιλήσει εδώ και καιρό με τον σταθμό, έγινε το ραντεβού αυτό και αποφασίσαμε να σταματήσει η συνεργασία μας. Και σωστά έγινε γιατί δεν είμαι και εγώ από τους ανθρώπους που μπορώ να κάθομαι και να πληρώνομαι. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου” αποκάλυψε η Αντελίνα Βαρθακούρη. 

Τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως τα ήθελα. Δεν αξιοποιήθηκα από το πρώην κανάλι μου, έτσι όπως πίστευα και έτσι όπως είχαμε πει. Την ρήτρα μου την πλήρωσαν, αλίμονο. Μέσα μου ήθελα να γίνει αυτό… εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα”, δήλωσε, επίσης, η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή Ευτυχείτε. 

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της σχολίασαν το τέλος συνεργασίας της Αντελίνας με τον Alpha, ενώ αποκάλυψαν πως η παρουσιάστρια είχε πρόταση να συμμετέχει στο Happy Day.

Αρχικά η Αντελίνα μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Είναι ένα κορίτσι γλυκύτατο. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται. Είσαι καλά, έχεις τον άντρα σου, τα παιδιά σου, δεν χρειάζεται να κλαίμε. Συμβαίνουν πολύ σημαντικά πράγματα, το λέω σαν να το λέω σε μια φίλη μου. Οι δικές μου οι πληροφορίες λένε ότι της πρότειναν να συμμετέχει σε εκπομπή, αλλά η Αντελίνα το πήρε άσχημα. Έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά του Alpha γενικότερα. Θεωρώ ότι θα της δοθούν ευκαιρίες. Ίσως και καλύτερα, δεν τη στήριξε το κανάλι της” σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.