Μη μου την Μενεγάκη τάραττε: Ποιους ενόχλησε ο ύπνος της – η «πληρωμένη» απάντησή της

Δημοσιεύθηκε: 05/07/2019 21:00
Μη μου την Μενεγάκη τάραττε: Ποιους ενόχλησε ο ύπνος της - η "πληρωμένη" απάντησή της

ΟΚ, υπάρχουν πολλοί -και πολύ- κομπλεξικοί. Τι έκανε η γυναίκα; Κοιμήθηκε σ’ ένα παγκάκι σε μια ταβέρνα. Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στη Σχοινούσσα, χάρηκε το μπανάκι της, έφαγε το φαγάκι της και μετά θέλησε να ξαπλώσει στο παγκάκι της ταβέρνας για να πάρει τη σιέστα της.

Ε, και; Γιατί να ενοχοληθεί κάποιος; Επειδή πόσταρε τη λήψη που την τράβηξε -προφανώς- ο Μάκης (Παντζόπουλος) της και η λεζάντα της;  «Μετά το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού».

Oh, yes. Το ότι αυτοχαρακτηρίστηκε «εύκολος άνθρωπος» ορισμένους συμπλεγματικούς, που της απάντησαν πως αν έχεις βίλες και υπηρέτες είναι εύκολο να ρίξεις αμέριμνος έναν υπνάκο το μεσημέρι.

Η απάντηση της παρουσιάστριας

«Αχ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα!Μπράβο!Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσύ δεν επιτρέπεται!Κρίμα! Καλό καλοκαίρι», σχολίασε, δίνοντας «πληρωμένη» απάντηση η Ελένη Μενεγάκη (στους κακοθελητές), ενώ ακολούθησε και δεύτερη – σε άλλο σχόλιο:

«Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς;;; Δεν νομίζω … Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Όποιος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου, καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν!Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς! Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη,υγεία και καθαρό μυαλό».

Το τελευταίο, ειδικά, ξαναπέστο, Ελένη. Όνειρο… θερινής νυκτός για την πλειονότητα.

 

View this post on Instagram

Μετα το φαγητο ! Ευτυχως που ειμαι ευκολος ανθρωπος και κοιμαμαι παντου ! #eleni #greek_islands #greece #holidays #relax

A post shared by @ elenimenegaki on

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT