Μια μικρή συναισθηματική κι οικονομική ανάπαυλα φαίνεται στον ορίζοντα

Δημοσιεύθηκε: 22 Νοεμβρίου 2020
Μια μικρή συναισθηματική κι οικονομική ανάπαυλα φαίνεται στον ορίζοντα

Από το πρωΐ η Σελήνη φτάνει  στους Ιχθύες επηρεάζοντας σημαντικά Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν, καθώς και καταστάσεις που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Θα συμβούν πράγματα που θα μας αναστατώσουν αν δεν δείξουμε την κατάλληλη ψυχραιμία.

Πρέπει να δώσουμε βάση σε αυτά που μας προβληματίζουν και γι΄αυτόν τον λόγο θα χρειαστεί να αφιερώσουμε πολύ χρόνο. Προσοχή για να αποφύγουμε λάθη  λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Η απόλυτη και ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα θα μας βοηθήσει γειωθούμε και να ισορροπήσουμε την ψυχολογία μας. Σε προσωπικό επίπεδο η μέρα ενδείκνυται για να δημιουργήσουμε έντονα ρομαντική και τρυφερή ατμόσφαιρα, ώστε να απολαύσουμε στιγμές χαράς με το ταίρι μου.

Το τετράγωνο του Ήλιου στο Τοξότη με την Σελήνη στους Ιχθύες νωρίς το πρωί ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ένταση. Δεν είναι εύκολο να καταλήξουμε σε αυτά που πραγματικά μας ικανοποιούν καθώς από τη μία πλευρά θέλουμε να προχωρήσουμε με γνώμονα το μέλλον σε κινήσεις και καταστάσεις, από την άλλη πλευρά όμως οι αυταπάτες και οι έντονες ευαισθησίες δημιουργούν θολό τοπίο. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να κατευνάσει την υπερένταση. Οφείλουμε να στραφούμε σε βαθύτερες απολαύσεις και επιθυμίες που μας γεμίζουν χαρά. Κινήσεις οικονομικής φύσεως που κλείνουν κεφάλαια του παρελθόντος μπορούν να λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία μας. Για αυτό θα είναι ιδανική η συνθήκη να προχωρήσουμε σε συμφωνίες ή συναλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάρουμε ανάσα.

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT