Γιάννης Στάνκογλου: η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Μια νύχτα του Αυγούστου

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 10:56

Μια νύχτα του Αυγούστου: ο Γιάννης Στάνκογλου στην πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα της νέας πολλά υποσχόμενης σειράς, Μια νύχτα του Αυγούστου,της ΕΡΤ ξεκίνησαν όπως είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Στάνκογλου. Το δεύτερο μυθιστόρημα της βραβευμένης Βικτώρια Χίσλοπ μεταφέρεται στην μικρή οθόνη από το Φθινόπωρο

Η πρώτη ιστορία, Το Νησί, είχε σταματήσει με το κλείσιμο της Σπιναλόγκας και την μεταφορά όσων ακόμη νοσούσαν σε νοσοκομείο. Τώρα η σειρά Μια νύχτα του Αυγούστου  ξεκινά λίγο πριν από αυτό το γεγονός, ακριβώς μετά από την δολοφονία της Άννας από το σύζυγό της, Ανδρέα Βανδουλάκη. Όταν ανακάλυψε πως τον απατούσε με τον ξάδερφό του, Μανώλη.

Ο Ανδρέας όπως ξέραμε πέθανε στη φυλακή, αλλά αυτό έγινε μετά από έξι χρόνια από την καταδίκη του.  Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, που τον δείχνει μέσα στο κελί του.

«Έρχεται Το Νησί- η συνέχεια. Που υπάρχει ο Ανδρέας ο Βανδουλάκης στη φυλακή, 6 χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε γυρίσματα τη Δευτέρα. Υπάρχουν και γυρίσματα στην Κρήτη, αλλά τα περισσότερα είναι εδώ. Τα δικά μου είναι στη φυλακή. Είναι όλο μέσα στη φυλακή. Είναι πάρα πολύ ωραία γραμμένο το σενάριο».

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στο ’50-’60. Έχει κλείσει η Σπιναλόνγκα και υπάρχουν κανά δυο τρεις χαρακτήρες από το πρώτο Νησί ας το πούμε έτσι. Που είναι εδώ σε κάποιο νοσοκομείο. Θα δούμε απ’ ότι ξέρω και τον Τάσο τον Νούσια. Δεν θα είναι η Κατερίνα Λέχου ούτε ο Στέλιος Μάϊνας. Βέβαια κι εγώ πέθαινα στο παλιό “Νησί”, αλλά τον βλέπουμε λίγο πριν πεθάνει αυτά τα 6 χρόνια. Είναι από το βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ «Μια νύχτα του Αυγούστου» που παρακολουθεί κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες από το Νησί. Ξεκινάμε γυρίσματα τη Δευτέρα».