Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Κρίνω τον εαυτό μου όσo δεν με κρίνει κανένας, είμαι σαδιστικός»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιανουαρίου 2023 12:30

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης, που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out».

«Με δυσκόλεψε ο ρόλος, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από εμένα και αυτός είναι το ωραίο σε όλο αυτό», είπε αρχικά ο Ταμπακάκης για τον ρόλο του.

Όσον αφορά στην κριτική που ασκεί στον εαυτό του, σχολίασε: «Κρίνω τον εαυτό μου, όσo δεν με κρίνει κανένας άλλος άνθρωπος. Είμαι σαδιστικός. Ξεκινάω ένα διάλογο με τον εαυτό μου και λέω ‘εκεί τι έγινε, γιατί έπαιξες έτσι;’. Γίνομαι πολύ σκληρός και δεν μου αφήνω κανένα περιθώριο».

Σε ερώτηση αν υπάρχει σκηνή από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος, ο Ταμπακάκης αναφέρθηκε σε εκείνη με το πρώτο φιλί στην «Ελισάβετ»: «Η σκηνή που τη φίλησα πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Ήθελα να είναι πιο aggressive. Γιατί αυτός (σ.σ. ο Πέτρος) κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό και ήθελα να είναι ακόμα πιο παρεμβατικό. Δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετακινείται ο χαρακτήρας του, ήταν λίγο μαλθακό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο πρωταγωνιστής αποκάλυψε όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια των επεισοδίων: «Έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε τον Πέτρο και την Ελισάβετ να έρχονται πιο κοντά υπό δύσκολες συνθήκες, παρόλα αυτά υπάρχει αυτή η φροντίδα και η σπίθα ανάμεσά τους.

Η Ελισάβετ λόγω της μοναστικής ζωής βάζει φραγμούς στα θέλω της και τα συναισθήματά της αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και αφήνεται».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν μπορώ να βάλω έναν τίτλο στη σχέση μου με τη θρησκεία, το ψάχνω. Βρίσκομαι σε αναζήτηση. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μία ανάγκη να πιστεύουμε κάπου. Εγώ έχω μία ανάγκη να μην επαναπαύομαι. Με την Ελισάβετ θα περάσουμε δύσκολα. Εμείς τώρα περνάμε πολύ δύσκολα, αλλά εσείς θα το περάσετε αργότερα. Αλλά θα είμαστε μαζί».

Μιλώντας για τη ζωή και τον χαρακτήρα του ξεκαθάρισε: «Πλέον αισθάνομαι παιδί της πόλης και ήταν μέχρι να μετακομίσω μόνος μου στο κέντρο γιατί έμενα νότια. Πάντα ήμουν ήρεμος, συνεσταλμένος και ντροπαλός. Και ακόμα είμαι ντροπαλός αλλά λόγω δουλειάς γίνεσαι πιο κοινωνικός».