Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση»

10 Φεβρουαρίου 2022 09:50

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση»

O Μιχαήλ Βαρθακούρης ήταν καλεσμέντος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Αναφέρθηκε την εποχή που, ως παιδί, ακολουθούσε τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη στις εκπομπές της.

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση».

Δηλώνει ότι θα μπορούσε να γίνει και παρουσιαστής, αλλά τελικά τον κέρδισε η τέχνη της φωτογραφίας. Μίλησε με ενθουσιασμό για την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας «Πλην Πυρός» που ετοιμάζει, αλλά και για τη συνεργασία του με την κόρη του ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα.

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία». Ενώ όπως είπε για τον πατέρα του:«Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση»

Τρέφει απεριόριστο θαυμασμό και αγάπη για τον αδελφό του Νικόλα (Good Job Nicky),  με τον οποίο είναι αχώριστοι.

Ενώ παρά το γεγονός ότι στην οικογένειά του όλοι σχεδόν τραγουδούν:

«Με έκοψε από πολύ μικρό ο πατέρας μου. Μου είπε “παιδί μου είσαι φάλτσος”. Με χαλάει που δεν έχω φωνή, γιος του Πάριου γεννήθηκα».

https://www.youtube.com/watch?v=QUr988CMdw0