Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η εξομολόγηση του γιου του Γιάννη Πάριου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Συντάκτης: Newsroom

10 Σεπτεμβρίου 2022 15:22

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η εξομολόγηση του γιου του Γιάννη Πάριου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε πρώτη φορά μεταξύ άλλων για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Υπάρχει χρόνος για έρωτα;

Αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για έρωτα. Έχω μια περίεργη σχέση με τον έρωτα. Συνειδητοποίησα σε κάποια φάση ότι έπρεπε να αποδεχτώ εμένα, να αγαπήσω εμένα πρώτα ώστε να καταφέρω να μεταδώσω σε κάποιον όσα κάνει για εμένα. Όλα αυτά τα έμαθα με πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή.

Υπήρχαν φάσεις που δεν αγαπούσες εσένα;

Υπήρξαν δυο-τρία χρόνια που ήμουν πρακτικά νεκρός – άσχημη λέξη, αλλά έτσι το ένιωθα. Είχα ψυχολογικά προβλήματα που εξελίχθηκαν σε ψυχοσωματικά. Μου έκανε η καρδιά μου μια αρρυθμία κι αυτό με έριξε πολύ ψυχολογικά. Το έψαξα, πήγα σε γιατρούς, όλοι μου έλεγαν «δεν έχεις κάτι» και ότι για αυτή την πτώση ευθύνεται το μυαλό μου. Για πολλά χρόνια συνεχίστηκαν οι αρρυθμίες, μέχρι που έπειτα από πολλές συνεδρίες με ψυχολόγους κατάλαβα ότι δεν μιλούσα και πως ό,τι με απασχολούσε το κρατούσα μέσα μου και δεν το έλεγα. Πλέον, είμαι πολύ καλά, ό,τι έχω ή σκέφτομαι το επικοινωνώ και, ευτυχώς, οι αρρυθμίες υποχώρησαν.

Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου στα 40;

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε εύχομαι στα 40 μου να ζούμε όλοι, να έχει τελειώσει ο κορονοϊός. Να έχω δώσει στους γονείς μου εγγόνια, να κάνω τη μαμά γιαγιά, γιατί ο μπαμπάς είναι ήδη παππούς. Τα χρωστάμε όλα στους γονείς, καλά και κακά.

Περίγραψέ μας μια στιγμή ευτυχίας

“Έχω αρκετές τέτοιες στιγμές. Η εικόνα που δεν θα μου βγει από το μυαλό είναι η μαμά να κλαίει στη συναυλία του Νικόλα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ήταν μαγική στιγμή κι αυτό που περιγράφω το έχω σε βίντεο. Επίσης, λατρεύω να πηγαίνω για ψάρεμα με τον μπαμπά”, είπε στο ΟΚ.

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση»

O Μιχαήλ Βαρθακούρης ήταν καλεσμέντος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Αναφέρθηκε την εποχή που, ως παιδί, ακολουθούσε τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη στις εκπομπές της.

Δηλώνει ότι θα μπορούσε να γίνει και παρουσιαστής, αλλά τελικά τον κέρδισε η τέχνη της φωτογραφίας. Μίλησε με ενθουσιασμό για την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας «Πλην Πυρός» που ετοιμάζει, αλλά και για τη συνεργασία του με την κόρη του ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα.

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία». Ενώ όπως είπε για τον πατέρα του:«Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση»

Τρέφει απεριόριστο θαυμασμό και αγάπη για τον αδελφό του Νικόλα (Good Job Nicky),  με τον οποίο είναι αχώριστοι.

Ενώ παρά το γεγονός ότι στην οικογένειά του όλοι σχεδόν τραγουδούν:

«Με έκοψε από πολύ μικρό ο πατέρας μου. Μου είπε “παιδί μου είσαι φάλτσος”. Με χαλάει που δεν έχω φωνή, γιος του Πάριου γεννήθηκα».