Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αλλαγή στη φωνή του: «Δεν έχω κάνει καμία επέμβαση, είναι ψυχολογικό»

Συντάκτης: Newsroom

8 Απριλίου 2024 19:20

Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αλλαγή στη φωνή του: «Δεν έχω κάνει καμία επέμβαση, είναι ψυχολογικό»

Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε στη διαδικτυακή εκπομπή «Ιδιωτική Κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη και έκανε αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία στη μουσική, αλλά και τις φήμες γύρω από τον ίδιο.

Για την αλλαγή στη φωνή του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν έχει γίνει ποτέ μα ποτέ καμία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός είμαι πολύ ανήσυχο πνεύμα ήθελα ν’ αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα. Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος χρόνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός μου έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο».

«Θα ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί»

 

Για τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, είπε: «Καλύτερα που δεν είχαμε παιδί. Κρατάμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Ηταν ένας έντονος δεσμός. Θα ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί», ενώ αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος και ανοιχτός σε προτάσεις.

«Εχω ακούσει μέχρι ότι είμαι καλός στο pole dancing»

Σχετικά με τις φήμες περί σεξουαλικότητας, απάντησε: «Εχω ακούσει μέχρι ότι είμαι καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του και έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν». Όσον αφορά, τη ψήφιση για το νομοσχέδιο που αναγνωρίζει δικαίωμα πολιτικού γάμου και τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε: «Πιστεύεις ότι ζούμε σε μία κοινωνία που νιώθουμε φυσιολογικοί ή είμαστε ιδρυματοποιημένοι μέσα σ’ ένα σύστημα που μας επέβαλαν; Θα σε βαπτίσουν ή θα πας στρατό χωρίς να σε ρωτήσουν. Δεν τα κρίνω… απλά παρατηρώ. Ο άνθρωπος μέχρι τα είκοσι είναι ένα γρανάζι της πολιτικής εξουσίας για να τον παιδαγωγήσει, να τον ετοιμάσει να μπει στο επιχειρείν και σε αυτό που λέμε ελεύθερος καπιταλισμός. Ο καθένας ας επιλέξει ότι θέλει μ’ ελευθερία, αρκεί να μην κάνει κακό στο διπλανό του».