Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η στιγμή που αναλαμβάνει το υφυπουργείο Πολιτισμού στην Κύπρο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Μαρτίου 2023 11:21

Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου και τυπικά είναι πλέον ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η τελετή της διαβεβαίωσης των νέων μελών του υπουργικού συμβουλίου από τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μεταξύ αυτών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ilovestyle», ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος αναλαμβάνει το υφυπουργείο Πολιτισμού.

Ο καλλιτέχνης πλησίασε το βήμα και έκανε την καθιερωμένη χειραψία με τον Πρόεδρο σε ευδιάθετο κλίμα, ο οποίος τον συνεχάρη και δημοσίως.

Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε θετικά στην πρόταση του καλού του φίλου, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναδείχθηκε Πρόεδρος της Κύπρου μετά τις τελευταίες εκλογές.

Ο μουσικός τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει δημόσια την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Μάλιστα, την ημέρα της υποβολής της υποψηφιότητάς του ο Χατζηγιάννης βρισκόταν από κάτω, στις πρώτες σειρές των φίλων του.

Ο Χατζηγιάννης θα παραλάβει την 1η Μαρτίου το υφυπουργείο Πολιτισμού από τον Γιάννη Τουμάζη.

Η ανακοίνωση για την υπουργοποίησή του έγινε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού ανέφερε: «Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου».