Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Το μήνυμά του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Μαρτίου 2023 08:22

Πρόβλημα με την υγεία του αντιμετώπισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο γνωστός τραγουδιστής και υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου χθες υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση, όπως δημοσιοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς.

Εγώ σήμερα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου όπως και την διοίκηση για τον ζήλο που δείχνουν συλλογικά στη δουλειά και την άσκηση των καθηκόντων τους.

Να είστε όλοι καλά ευχαριστώ πολύ για τα πολλά μηνύματα σας και τις ευχές σας. Τις ανταποδίδω», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε στο Faceboook ο Χατζηγιάννης.

Εκτιμάται ότι το πρόβλημα έχει σχέση με το χτύπημα στο χέρι του. Στην ορκωμοσία του ως υφυπουργός είχε εμφανιστεί με νάρθηκα καθώς χτύπησε                           στον αγκώνα.

Η τελετή της διαβεβαίωσης των νέων μελών του υπουργικού συμβουλίου από τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μεταξύ αυτών, ήταν και ο Χατζηγιάννης, ο οποίος ανέλαβε το υφυπουργείο Πολιτισμού.

Ο καλλιτέχνης πλησίασε το βήμα και έκανε την καθιερωμένη χειραψία με τον Πρόεδρο σε ευδιάθετο κλίμα, ο οποίος τον συνεχάρη και δημοσίως.

Ο Χατζηγιάννης απάντησε θετικά στην πρόταση του καλού του φίλου, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναδείχθηκε Πρόεδρος της Κύπρου μετά τις τελευταίες εκλογές.

Ο μουσικός τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει δημόσια την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Μάλιστα, την ημέρα της υποβολής της υποψηφιότητάς του ο Χατζηγιάννης βρισκόταν από κάτω, στις πρώτες σειρές των φίλων του.

Η ανακοίνωση για την υπουργοποίησή του έγινε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού ανέφερε: «Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου».