Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Η ζωή μου ήταν ακραία και ενδιαφέρουσα, είχα εκτροχιασμούς και επαναφορές» (βίντεο)

2 Ιουνίου 2021 15:15

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Η ζωή μου ήταν ακραία και ενδιαφέρουσα, είχα εκτροχιασμούς και επαναφορές»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, μετά την αποχώρησή του από τη «Φάρμα», βρέθηκε με ολοκαίνουριο λουκ στο «The 2Night Show».

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Η ζωή μου ήταν ακραία και ενδιαφέρουσα, είχα εκτροχιασμούς και επαναφορές».

Ο Μιχάλης μίλησε για την απόφασή του να αφήσει για πάντα τα νυχτερινά μαγαζιά. Για τις ισορροπίες που προσπάθησε να διατηρήσει στη «Φάρμα». Για το γεγονός ότι δεν είχε στρατηγική, αλλά και για την εμπειρία που απέκτησε στα μαστορέματα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι περιπέτειας.

«Η ζωή μου ήταν ακραία και ενδιαφέρουσα, είχα εκτροχιασμούς και επαναφορές» είπε. «Έχω κάνει γύρω στα 40 μαγαζιά. Λέω απεταξάμην διότι έχω κουραστεί πάρα πολύ να φθείρω τον εαυτό μου. Ο ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών είναι και ψυχαναλυτής».

«Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί θα κάνω διαφημιστική καμπάνια για το μαγαζί με water sports που ετοιμάζω με τον κουμπάρο μου στα Χανιά». Αποκάλυψε τελικά. «Είμαι δάσκαλος του σκι από το 1995».

Επίσης, μίλησε για τον καλό του φίλο Στράτο Τζώρτζογλου, για την οικογένειά του. Αλλά και για την αγαπημένη του σύντροφο που τον στηρίζει στα καινούργια του επαγγελματικά σχέδια, λόγω των οποίων θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Κρήτη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στους εκτροχιασμούς και τις επαναφορές που είχε στη ζωή του και εξήγησε πως θα συνεχίσει να υπάρχει σαν ηθοποιός χωρίς, όμως, να έχει πια το άγχος της επιβίωσης.

Τέλος αποκάλυψε ότι θα παίξει τον ρόλο του Κουντουριώτη στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή για τον Ιωάννη Καποδίστρια.