Μιχάλης Κεφαλογιάννης: ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Alpha κι αποχαιρέτησε κοινό και συνεργάτες

24 Ιουνίου 2021 17:45

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Alpha κι αποχαιρέτησε κοινό και συνεργάτες

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής του στον Alpha.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Alpha κι αποχαιρέτησε κοινό και συνεργάτες.

«Ο «οδηγός καλής ζωής»,τελειώνει… οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και αποχαιρετά εμάς και εσάς. Έχοντας στις αποσκευές του, πρωτιές στην τηλεθέαση και στην καρδιά σας, ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο ταξίδι στη γνώση, το συναίσθημα και την αλήθεια. Γνωρίζω πως θα σας λείψει, όπως και σε όλους εμάς που εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν τα τρία τελευταία χρόνια.

Είμαι συγκινημένος αλλά και χαρούμενος, διότι αποδείχθηκε ένας πραγματικός οδηγός καλής ζωής, για όλους και σεβάστηκε τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους και τις ιστορίες τους. Πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε.

Είμαι ευγνώμων που εδώ και 24 χρόνια με συντροφεύετε στα τηλεοπτικά μου ταξίδια. Από τη δική σας αγάπη αντλώ δύναμη και συνεχίζω.

Εις το επανιδείν …». Έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες μας η νέα εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη έχει ήδη δρομολογηθεί για την κρατική τηλεόραση. Είναι γνωστό άλλωστε πως έχει φιλοξενήσει ξανά τον δημοσιογράφο στο παρελθόν με εκπομπή πάνω στο ίδιο concept.