Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Θα ζήσουμε μια άλλη πραγματικότητα τους μήνες που έρχονται»!

13 Απριλίου 2020 10:00

Κεφαλ

Από τους πιο αγαπητούς και έγκυρους δημοσιογράφους και παρουσιαστές στο χώρο της υγείας ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μας ενημερώνει πλέον εκτός από το Σαββατοκύριακο και κάθε μεσημέρι από τον Alpha, μαζί με την Εύη Φραγκάκη.
Ο Μιχάλης μέσα από το προφίλ του στο Instagram, μας δίνει συχνά πληροφορίες με εγκυρότητα και ειλικρίνια. Σήμερα λοιπόν ευγενικά, μας είπε πως από δω και πέρα και μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο τίποτα στη ζωή μας δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν γίνει ολο αυτό.
Διάβασε όσα έγραψε:
Όσοι ελπίζουν ότι μετά τον Απρίλιο ή το Μάιο θα επιστρέψουν στην κανονικότητα του Φεβρουαρίου ή όσοι κάνουν όνειρα ότι το καλοκαίρι μας θα είναι το ίδιο με το περσινό, μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν σε ένα νέο τρόπο ζωής και συμπεριφοράς από δω και πέρα. Οι επιστήμονες το υπονοούν πίσω από κάθε μετρημένη φράση τους. Τα μέτρα θα αρθούν σταδιακά, αλλά δεν θ αρχίσουμε αμέσως τις αγκαλιές και τα φιλιά. Θα βγούμε από τα σπίτια μας το συντομότερο, αλλά ας είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια άλλη πραγματικότητα στους μήνες που έρχονται έως ότου βρεθεί αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου του κορονοϊού. Δεν τα γράφω ούτε για να απογοητεύσω, ούτε για να πικράνω κάποιους. Τα γράφω για να τα ακούσω κι εγώ, που θα πρέπει να προσαρμοστώ όπως κι εσείς σε μια νέα διαφορετική ζωή απ αυτή που γνωρίζαμε. Η νέα μας κανονικότητα θα είναι η ευπροσαρμοστικότητα».