Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι την βιώνεις μόνος σου»

Δημοσιεύθηκε: 17 Οκτωβρίου 2021 22:15
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι την βιώνεις μόνος σου»

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης μίλησε στην εκπομπή Τι λες τώρα και αναφέρθηκε στην ασθένειά του από κορονοϊό και στην τηλεοπτική εκπομπή του.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι την βιώνεις μόνος σου».

«Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι την βιώνεις μόνος σου. Είτε το βιώνεις βαριά, όπως εγώ είτε το βιώνεις πιο ελαφριά. Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή προφανώς καθώς ένα τέτοιο γεγονός είναι πολύ ισχυρό και σου αλλάζει τις προτεραιότητες. Φοβήθηκα». Αποκάλυψε για την περίοδο που νόσησε από κορονοϊό, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Advertisement

«Πρόσεχα πολύ αλλά τελικά δεν έχει να κάνει με αυτό. Όταν λέμε πανδημία και υπάρχει ένας ιός ανάμεσα μας, υπάρχει στην κυριολεξία ανάμεσα μας. Δεν ξέρεις πότε, που και γιατί».

Για την εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, είπε πως:

«Αυτό που ίσως δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι αυτή η εκπομπή συνεχίζει για τουλάχιστον 25 χρόνια και είναι πάρα πολλά. Έκλεισε ένας κύκλος και τώρα είμαι κάπου αλλού, ξεκινάω κάτι καινούργιο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει και να κοιτάει στο παρελθόν οπότε πάμε για τα καινούργια».

Advertisement