Μιχάλης Μητρούσης: «Ο Άρης Σερβετάλης το είχε σαν ανάγκη ζωής να αφιερώσει τη ζωή του στο Θεό»

Συντάκτης: Newsroom

4 Σεπτεμβρίου 2022 11:00

Ο Άρης Σερβετάλης επέστρεψε στο Instagram

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν τον Άρη Σερβετάλη να έρθει ακόμα πιο κοντά στο Θεό και να αφιερώσει τη ζωή του.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχωρήσει ο Μιχάλης Μητρούσης και αναφέρθηκε στην επιτυχία της ταινίας Άγιος Νεκτάριος όπου η ζωή του ενσάρκωσε ο Άρης Σερβετάλης.

Ο Μιχάλης Μητρούσης αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν τον Άρη Σερβετάλη να αφιερώσει τη ζωή του στο Θεό και να μιλάει ανοιχτά για αυτήν την επιλογή του

Ποια είναι η σχέση σας με την πίστη στον Θεό και πώς είδατε τη μεταστροφή του Άρη Σερβετάλη ύστερα από την ταινία που ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Νεκτάριο;

Πιστεύω στον Θεό, αλλά δεν περίμενα μέσα από μια ταινία να γίνω πιο πιστός. Η πίστη υπάρχει σε άλλα πράγματα στη ζωή μας και με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου, ελπίζω, και δεν φοβάμαι. Ο Άρης είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός και έχει μια πίστη ίσως πολύ μεγαλύτερη από όλους. Πιστεύω, το είχε σαν ανάγκη ζωής να αφιερώσει τη ζωή του στο Θεό. Είναι εξαιρετικό παιδί και ηθοποιός, δεν είμαστε φίλοι, το λέω τελείως αντικειμενικά.

Από τις πολλές συνεργασίες που έχετε κάνει, ποιους συναδέλφους σας ξεχωρίζετε;

Τον Κώστα Βουτσά, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Σταύρο Ξενίδη, τον Μίμη Φωτόπουλο, τον Νίκο Κούρκουλο και φυσικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον πριν από ένα χρόνο και είχε αναφέρει ότι για λόγους θρησκευτικούς ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την θεατρική παράσταση ρινόκερος

“Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό των ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα. Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου. Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση…”