Μιχάλης Ζαμπίδης : εξιτήριο με τα δίδυμα

27 Μαΐου 2022 20:00

Εξιτήριο πήρε χθες η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη από το μαιευτήριο των Βορείων Προαστίων με τα δίδυμα!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η συντροφος του την Δευτέρα 16 Μαΐου έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με τον Iron Mike να μοιράζεται ανοιχτά τη χαρά του ως νέος πατέρας στα social media!

Το ζευγάρι βιώνει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του και ο γνωστός αθλητής στις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή, Happy Day αποκάλυψε ότι έκοψε τον ομφάλιο λώρο εις διπλούν και τη διαφορά ώρας που γεννήθηκαν τα μωράκια.

«Πολύ ωραία εμπειρία, δεν ξέρω πώς να το επικοινωνήσω, πλούσια τα συναισθήματα. Και κάπου εδώ ξεκινάω το δικό μου ταξίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Χθές το ζευγάρι πήρε εξιτήριο με τα δίδυμα και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του στην εκπομπή, Το πρωινό! Ο Μιχάλης και η Μαρία ανέφεραν: «Δεν έχουμε άγχος… περιμένουμε να πάμε σπίτι μας…» και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα τους ευχήθηκαν: «Να είναι γερά και ευτυχισμένα και… καλά ξενύχτια»!

5259835

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στην κάμερα του Mega για την γέννηση των δίδυμων παιδιών του και την πρώτη του εμπειρία σαν πατέρας. Ο ίδιος και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης επίσης αποκάλυψε τον λόγο που η σύζυγός του, Μαρία, και τα δίδυμα δεν έχουν πάρει ακόμη εξιτήριο από το μαιευτήριο. Καθώς μετά τη γέννησή τους έμειναν προληπτικά στη μονάδα μέχρι να πάρουν βάρος. Όπως συνέστησαν οι γιατροί και τα δύο θα πρέπει να ζυγίζουν τουλάχιστον 2.200 γραμμάρια. Για να μπορέσουν να πάνε στο σπίτι του ευτυχισμένου ζευγαριού. Φυσικά η μητέρα τους προτίμησε να παραμείνει κι αυτή μαζί τους. Παρά το γεγονός πως μπορούσε να έχει πάρει ήδη εξιτήριο. Θέλει να είναι κοντά τους και να τα ταΐζει η ίδια κάθε τρεις ώρες. Για να παρακολουθεί κάθε στιγμή την ανάπτυξή τους.

«Είμαι μπαμπάς εδώ και λίγες ημέρες. Η σύνδεση είναι αυτό που μου βγαίνει. Όπου και να είμαι τις αισθάνομαι, είναι κάτι περίεργο. Πλέον προσέχω ακόμα περισσότερο το τι κάνω γιατί αισθάνομαι ότι έχω μια τεράστια ευθύνη… Ευτυχώς ο τοκετός ήταν εύκολος». Η διαδικασία του τοκετού ξεκίνησε διακριτικά, και όπως είπε ο ίδιος, «οι δίδυμες ήταν συνεργάσιμες και έσπρωχναν να βγουν».

«Η Μαρία ήθελε περισσότερο να μη μάθουμε το φύλο τους. Εγώ ήθελα αρχικά να ξέρω για να οραματίζομαι αλλά μετά τον τρίτο-τέταρτο μήνα το αφήσαμε γι’ αυτό και όλα τα πράγματα είναι σε ουδέτερα χρώματα. Και το δωμάτιο το βάψαμε σε ουδέτερο χρώμα, επιλέξαμε ένα ωραίο γήινο μπεζ». Δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Η Μαρία ενώ θα μπορούσε να βγει, δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά προτιμήσαμε να μείνει μέσα γιατί τα δίδυμα είναι λίγο πιο ελαφριά. Περιμένουμε να πάνε 2.200. Οι εξετάσεις τους είναι καλές. Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά τα παρακολουθούν. Πηγαίνει η μαμά τους ανά τρεις ώρες και τα ταϊζει. Kαι απλά περιμένουμε να πάρουν περίπου άλλα 100 γραμμάρια για να είναι 2200 το καθένα και να πάμε σπίτι». Είπε στην κάμερα ο Μιχάλης Ζαμπίδης.