Μιχάλης Ζαμπίδης: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες του

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουλίου 2022 14:30

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δυο μήνες μετά τη γέννηση των παιδιών του δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή του φωτογραφία.

Ο Iron Mike ζει μερικές από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, καθώς τον περασμένο Μάιο η σύντροφός του Μαρία έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους. Σήμερα που ο Μιχάλης Ζαμπίδης έχει τα γενέθλιά του και ανέβασε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τη γυναίκα της ζωής του και τα δίδυμα!

«Τα πρώτα μου γενέθλια ως μπαμπάς… Ευτυχία και ευγνωμοσύνη. Εκτιμώ ιδιαίτερα τις όμορφες και θερμές ευχές σας!!» έγραψε στη λεζάντα ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μιχάλης Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό των διδύμων

O Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας, τα ξημερώματα της Δευτέρας με τη σύντροφό του Μαρία να φέρνει στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους.

Ο Iron Mike, πιο ευτυχισμένος από ποτέ, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Happy Day» μόλις μια μέρα αφού απέκτησε τα δίδυμα μωρά του.

«Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία! Πλούσια τα συναισθήματα να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από σένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν ήρεμος, είχε ένταση και υπέρβαση από την Μαρία. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα 2 φορές τον ομφάλιο λώρο. Είχαν διαφορά 13 δευτερολέπτων. Το ένα μωρό βγήκε 2.130 γραμ. και το δεύτερο 2.160».