Μιχάλης Ζαμπίδης: «Τον επόμενο μήνα γεννάμε!»

2 Μαΐου 2022 09:52

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Τον επόμενο μήνα γεννάμε!»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης κάθισε στον καναπέ του Όλα Γκουντ και μίλησε για την καριέρα του, την πρόσφατη ληστεία στο σπίτι του αλλά και στην αγαπημένη του Μαρία και τα δίδυμα μωράκια που περιμένουν με ανυπομονησία

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Τον επόμενο μήνα γεννάμε!».

Τα πρώτα του βήματα

«Ξεκίνησα όχι από το μηδέν, από το μείον 500. Τότε, σε όποιον έλεγα τι θέλω να κάνω, γέλαγαν όλοι. Ευτυχώς δεν τους άκουσα όλους αυτούς. Με δουλειά,τα καταφέραμε».

Η γνωριμία με την σύντροφό του

«Είδα πολλά πηγαία καλά χαρακτηριστικά, επένδυσα πολύ χρόνο και ενέργεια. Είμασταν εντελώς διαφορετικοί. Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα. Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά”.

Η εγκυμοσύνη και ο γάμος τους

«Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων και η Μαρία δεν θέλει να το ξέρει καθόλου. Όταν μάθαμε για τα δίδυμα πετάξαμε από τη χαρά μας. Τον επόμενο μήνα γεννάμε κιόλας. Θα παντρευτούμε με την εγκυμοσύνη, γιατί προέκυψαν κάποια προβλήματα».

Μάλιστα δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία της Μαρίας του με φουσκωμένη κοιλίτσα στον λογαριασμό του στο instagram για να ευχηθεί «Καλό Μήνα» στους ακολούθους του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Love it, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία.

Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”. Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως. Το δωμάτιο το βάψαμε ουδέτερα».