Μικαέλα Φωτιάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Χωρίζουν;

Δημοσιεύθηκε: 05/08/2019 08:15
Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Χωρίζουν;

Λίγους μήνες μετά τη βάφτιση του γιου τους φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για τη Μικαέλα Φωτιάδη και τον Γιάννη Μπορμπόκη. Οι δυο τους ωστόσο αποφεύγουν να μιλήσουν ξεκάθαρα για την σχέση τους και αν όντως χωρίζουν.

Φωτιάδου Μπορμπόκης

Τον περασμένο Ιούνιο ο Γιάννης Μπορμπόκης με ανάρτησή του στο Instagram είχε διαψεύσει ότι είχαν προγραμματίσει γάμο τον οποίο ακύρωσαν. Συγκεκριμένα έγραφε:

«ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΚΡΙΖΑ ΠΑΝΤΩΣ! Δεν σχεδιάσαμε κανένα γάμο οπότε δεν ακυρώνουμε κάτι. Επίσης ο Γιάννης ποτέ δεν μου έκοψε τα φτερά για να κυνηγήσω τα όνειρά μου.
Δεν ανέχομαι να γράφουν ψέματα για την οικογένειά μου, την επόμενη φορά που θα το κάνει κάποιος θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου! Για αυτό παρακαλώ επειδή το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και έγιναν πολλές αναδημοσιεύσεις, να ανακαλέσετε αυτά που γράψατε και να μην ασχοληθείτε περαιτέρω με την οικογένειά μου!»

Η Μικαέλα, που έγινε πιο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι μόδας GNTM, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού αποφάσισε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την καριέρα της. Τον Μάιο έγιναν και τα βαφτίσια του γιου τους.
Η τελευταία ανάρτηση της Μικαέλας πάντως, γραμμένη στα αγγλικά, περιέχει αρκετούς γρίφους…
«Δεν είναι εύκολο για ό,τι κάνεις να δέχεσαι κριτική και να σου λένε τη γνώμη τους. Κάποιες φορές όντως βοηθάει αλλά μερικές φορές πληγώνει. Αυτή είναι η ζωή. Έχω αισθήματα».

View this post on Instagram

It’s not easy that everything you do, everybody has to come in and critique it and give their opinion. Sometimes it does help me and sometimes it hurts me as a person. That’s life. I have feelings.

A post shared by MikaelaEleniFotiadi MamaMika (@mikaelafotiadi.mamamika) on

 

Ο Γιάννης Μπορμπόκης στην τελευταία του ανάρτηση επίσης στα αγγλικά αναφέρει: «Η στιγμή είναι πάντοτε σωστή για να κάνεις αυτό που είναι σωστό».

View this post on Instagram

The Time Is Always Right To Do What Is Right. . . 😉 #BorbokoLife #BorbokoYoLo

A post shared by borbokis (@borbokis) on