Mike: « Την Έλενα μπορώ να την εμπιστευτώ στη ζωή μου. Ήταν κάθε μέρα εκεί για μένα»

20 Μαΐου 2021 15:15

Mike: « Την Έλενα μπορώ να την εμπιστευτώ στη ζωή μου. Ήταν κάθε μέρα εκεί για μένα»

Ο Mike βρέθηκε στην πολυθρόνα της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή Μεσάνυχτα. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, μίλησε για όλα.

Mike: « Την Έλενα μπορώ να την εμπιστευτώ στη ζωή μου. Ήταν κάθε μέρα εκεί για μένα»

Ο έρωτας με την Έλενα Τσαγκρινού

«Είμαστε σχεδόν 4 χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, ήμασταν σαν συνεργάτες. Είχαν κάποια ατυχήματα στις πρόβες αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Είναι τρομερό το ότι ένας άνθρωπος που το βλέπει από μικρή και φτάνει στο σημείο να είναι εκεί είναι φοβερό. Χαίρομαι με τη χαρά της». Είπε ο Mike.

«Το έβλεπα σαν μια όμορφη σχέση, αλλά μετά από αυτό που έπαθα το βλέπω αλλιώς. Αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου και από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας».

Η Έλενα κι οι γονείς του του στάθηκαν στη μάχη με τον καρκίνο

«Η Έλενα δούλευε στον πατέρα της το πρωί, σε μαγαζί με υφάσματα και πήγαινε να τους βοηθήσει. Μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και το βράδυ ερχόταν σε μένα. Κάθε βράδυ, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Μόνος μου λύγιζα στο μπάνιο. Δεν ήθελα γιατί αυτό, ασχέτως αν δεν το είχα πάρει βαριά εγώ, οι δικοί μου το είχαν πάρει βαριά. Θυμάμαι όταν το έμαθε ο πατέρας μου παραμίλαγε. Η μαμά επειδή έχει περάσει κι εκείνη κάτι παρόμοιο και επειδή είναι και σκληρό καρύδι, μου έλεγε “έλα τι είναι για σένα αυτό”. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω τον κόσμο», πρόσθεσε και εξιστόρησε ένα γεγονός που συνέβαινε συχνά κατά τη διάρκεια που ήταν στο νοσοκομείο:

«Μου έφερναν το φαγητό οι άνθρωποι του νοσοκομείο και έλεγα δεν πεινάω και παράγγελνα το βράδυ σουβλάκια και πίτσες. Έμενα λίγο μόνος μου στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου πριν ξυπνήσω ήταν εκεί. Ένα χρόνο δεν βλέπω φίλους μου και η Έλενα κάνει μίνι καραντίνα πριν με δει».

Η σχέση του με τους γονείς του

«Είναι φανταστικό να είσαι υιοθετημένος. Με υιοθέτησαν 12 μηνών. Το ήξερα πάντα. Είμαι πολύ κατά στο να μάθει κάποιος 15 χρονών ότι είναι υιοθετημένος. Η άλλη γυναίκα, η βιολογική μητέρα, αποφάσισε να με δώσει. Ήξερα ότι ήταν άρρωστη αλλά μετά άλλαξε κατοικία και εξαφανίστηκε. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να την αναζητήσω, οι γονείς μου μου είπαν ότι θα είναι δίπλα μου και τότε μου έφυγε.

Βλέπαμε μια εκπομπή στην τηλεόραση και λέω στη μαμά μου “εσύ με γέννησες;” και μου είπε δεν σε έβγαλα από την κοιλιά μου αλλά από την καρδούλα μου. Τότε μου εξήγησε και πάντα ήξερα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να μάθεις ότι είσαι υιοθετημένος σου γκρεμίζει τα θεμέλια. Δεν έχω έρθει σε αυτή τη θέση, δεν μπορώ να κρίνω. Εγώ ίσως σοκαριζόμουν αλλά μέχρι εκεί».

«Την έχω συγχωρέσει και την ευχαριστώ κιόλας. Είναι τρομερό δώρο οι γονείς μου. Είναι τέλειοι και είμαι χαρούμενος που με μεγάλωσαν με τόσο προσοχή και τόσο δοτικότητα. Μου έχουν δώσει παραπάνω από τα πάντα. Οι γονείς από την πολύ τους αγάπη γίνονται υπερπροστατευτικοί και αυτό χτυπάει πολλές φορές άσχημα στο παιδί. Θέλω να κάνω οικογένεια, είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλω να κάνω. Θέλω να κάνω μικρός παιδιά γιατί έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τους γονείς μου». Είπε για την υιοθεσία του ο Mike.

Τα τατουάζ του

«Με το τατουάζ το πρώτο έγινε χαμός στο σπίτι. Η μάνα μου το είδε δραματικά, ο πατέρας μου ήταν επαναστάτης να πάει να σπάσει το μαγαζί. Μετά πήγαινα και βάραγα σε σημεία που δεν φαίνονταν. Πλέον δεν καταλαβαίνουν ότι έχω νέο. Έχω κάποια που σημαίνουν κάτι και κάποια άλλα που δεν σημαίνουν».

Η ενασχόληση με τις καταδύσεις

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να κρατήσει τους αθλητές της. Εμείς ήμασταν σε κατάσταση με 18 βαθμούς πισίνα και σπασμένα τζάμια. Βγαίναμε μελανοί και σταματάγαμε την προπόνηση».