Μικρούτσικος για Αλεξάνδρου: «Έχει παράπονο που έφυγε από την εκπομπή»

Συντάκτης: Newsroom

7 Δεκεμβρίου 2022 14:30

Μικρούτσικος για Αλεξάνδρου: «Έχει παράπονο που έφυγε από την εκπομπή»

Ερωτηματικά προκάλεσε στην εκπομπή Super Κατερίνα η απόφαση του Δημήτρη Αλεξάνδρου να μη σταματήσει για δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από το στούντιο.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής “Super Kατερίνα”, της οποίας μέλος ήταν την προηγούμενη σεζόν ο Δημήτρης Αλεξάνρου, τον περίμενε έξω από το στούντιο προκειμένου να κάνει κάποιες δηλώσεις για το μωρό που περιμένουν με την Ιωάννα Τούνη.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε πως δεν σταμάτησε γιατί δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για τη δική τους εκπομπή, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε πως στο σημείο, υπήρχε κι άλλο τηλεοπτικό συνεργείο.

Ωστόσο, μια ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου στάθηκε αφορμή για να ανοίξει μια συζήτηση γύρω από την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την εκπομπή.

«Έχει πολλές μέρες που έχει απομακρυνθεί από την εκπομπή. Εγώ θα του προτείνω, επειδή τον αγαπάω, να το ξεχάσει» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διάβασε παρακάτω όλο τον διάλογο με την Κατερίνα Καινούργιου

Κ.Κ: Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη.

Α.Μ: Πότε μιλήσαμε; Δυο φορές προσπαθήσαμε να μιλήσουμε και έφυγε…

Κ.Κ: Τι λες παιδί μου; Έχουμε τέλεια σχέση, 100 φορές έχει μιλήσει. Στη γιορτή μου έκανε και πόστ…

Α.Μ: Εντάξει. Μπορεί να μην τα έχει με εσένα αλλά τα έχει με την εκπομπή. Έτσι είναι τώρα αλλά…

Κ.Κ: Δεν τα έχει καθόλου με την εκπομπή, θα τα είχε με εμένα που μιλάμε κάθε μέρα ή με τον Θέμη που έχει επικοινωνία. Τι εννοείς; Aν ξέρεις κάτι πες το γιατί εγώ δεν ξέρω.

Α.Μ: Ξέρω αυτό που λέει η εικόνα και αυτό είναι ότι αποφεύγει… Δεν είμαι τρελός… Πάμε παρακάτω. Θα το δείτε. Και το ξέρω και προσωπικά. Έχει παράπονο που έφυγε από την εκπομπή. Τι θέλεις; Να το πω; Το είπα έμμεσα.

Κ.Κ: Έχει κάτι με εμένα;

Α.Μ: Όχι, αυτό μπορώ να το πω.

Κ.Κ: Α, έχει κάτι με κάποιον άλλο από την εκπομπή ή με το κανάλι γιατί με την εταιρεία δεν έχει, είναι ακόμα.

Α.Μ: Ναι ισχύει αυτό που λες. Να το πω αλλιώς; Θα ήθελε να είναι σε αυτή την εκπομπή.

Κ.Κ: Ωραία, γιατί δε μας το είπε; Το είπε σε εσένα; ….Με τον Δημήτρη μιλάω συνέχεια.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλοντας να “λήξει” το θέμα, πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ρωτώντας τον αν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί τους και αν τους αγαπά. Τότε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκρίθηκε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως τους αγαπά.

«Εντάξει, ήταν η τέλεια απόδειξη αυτό τώρα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δίνοντας τέλος στη συζήτηση.