Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Από το «Stranger Things» στο Πανεπιστήμιο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Αυγούστου 2022 13:30

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν αν και βρίσκεται στο απόγειο της φήμης της αποφάσισε να σπουδάσει.

Η σταρ του «Stranger Things», Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία υποδύεται την Ελέβεν, έκανε γνωστό ότι έχει εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα, όπου θα ακολουθήσει μια ειδικότητα στις κοινωνικές επιστήμες.

Όπως είπε, θα συνεχίσει με την υποκριτική και με όλες τις ασχολίες, εντός και εκτός οθόνης και τα μαθήματα θα τα παρακολουθεί διαδικτυακά.

Ο διευθυντής Μέσων και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου, Τιμ Ντότι, δήλωσε στην εφημερίδα «The Post» ότι η ηθοποιός είναι πιθανό να είναι εγγεγραμμένη στο Purdue Global – το διαδικτυακό σύστημα του ιδρύματος.

Η ηθοποιός είπε στο «Allure» ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων θα την βοηθήσουν στο «να μάθει για το σύστημα και πώς να βοηθά τους νέους».

Ερωτηθείσα εάν η αυξανόμενη ευθύνη που συνοδεύει τη φήμη είναι διαχειρίσιμη για εκείνη, η ηθοποιός είπε: «Φυσικά, οι άνθρωποι μπορεί να το βλέπουν ως πίεση ή ως κάτι τρομακτικό αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της δουλειάς μου».

Σημείωσε ακόμα ότι αυτό που έχει να πει είναι πως τα κορίτσια αξίζουν να έχουν εκπαίδευση και ότι όλοι οι νέοι, παντού, πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα.

«Αξίζει να αγαπάμε τους ανθρώπους που θέλουμε να αγαπήσουμε. Να γίνουμε οι άνθρωποι που θέλουμε να είμαστε και να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας. Αυτό είναι το μήνυμά μου», τόνισε η ηθοποιός.

Η 18χρονη ηθοποιός, Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα λάβει αμοιβή δέκα εκατομμυρίων δολαρίων για να επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Enola Holmes 2» του Netflix, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Βρετανίδα υποδύθηκε για πρώτη φορά τον ρόλο της Ενόλα Χολμς το 2020, όταν η αρχική ταινία ήταν στην κορυφή των charts στην πλατφόρμα streaming.

Η συνέχειά του φιλμ επιβεβαιώθηκε πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει στο Netflix αργότερα αυτό το έτος με την πρωταγωνίστρια, Μόλι Μπόμπι Μπράουν ως τη μικρότερη αδερφή του Σέρλοκ Χολμς (Χένρι Κάβιλ) να αναλαμβάνει την πρώτη της υπόθεση ως ντετέκτιβ.