Μίλτος Καμπουρίδης: στη μάχη με τις φλόγες στο Κρανίδι ο σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουλίου 2022 09:40

Μίλτος Καμπουρίδης: στη μάχη με τις φλόγες στο Κρανίδι ο σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου

Ο Μίλτος Καμπουρίδης και οι συνεργάτες του έζησαν μια νύχτα τρόμου στο Κρανίδι προσφέροντας βοήθεια στους πυροσβέστες. Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά στο Κρανίδι.

Η φωτιά μπήκε μέσα στο συγκρότημα AMANZOE, το οποίο είναι συμφερόντων του Μίλτου Καμπουρίδη. Με τους πυροσβέστες να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα. Στο σημείο βρισκόταν και ο επιχειρηματίας, ο οποίος ανέβασε συγκλονιστικές εικόνες στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

«Ήταν μια νύχτα χωρίς ύπνο. Φροντίσαμε όμως να μην τραυματιστεί κανείς και η καταστροφή περιορίστηκε. Όλο το προσωπικό μας είναι σε θέση να καθαρίσει και να αποκαταστήσει τις ζημιές σε ορισμένους από τους εξωτερικούς χώρους και κυρίως στη φύση. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συμμετείχαμε σε αυτόν τον άνισο αγώνα και σε όλους όσους εργάζονται για να διατηρήσουν τη θέση του Amanzoe στην κορυφή του κόσμου» έγραψε ο Μίλτος Καμπουρίδης σε μια από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοσίευση του Μίλτου Καμπουρίδη:

Στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρανίδι, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να την θέσουν υπό έλεγχο.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, πυροσβεστικές δυνάμεις κατέφθασαν από όλη την Πελοπόννησο και επιχείρησαν και μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου στο Κρανίδι. Το ξενοδοχείο εκκενώθηκε επιτυχώς, ενώ στο πρώτο φως της ημέρας η φωτιά έχει περιοριστεί.

Στο σημείο επιχείρησε επίσης και ομάδα των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ). Είναι οι γνωστοί δασοκομάντος που υπάγονται στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε στην βόρεια πλευρά του τουριστικού καταλύματος, που υπάρχει και ένα πευκοδάσος. Και στη συνέχεια επεκτάθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο. Η φωτιά δεν εκδηλώθηκε στον οικιστικό ιστό του Κρανιδίου, ενώ δεν κινδύνεψε κάποιο σπίτι ή κάποιος οικισμός.

φωτογραφίες: Instagram