Μίλτος Καρατζάς: «Η συνεργασία μας με τον Δημήτρη Μητροπάνο μού έχει μείνει αξέχαστη»

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουλίου 2022 11:54

Ο Μίλτος Καρατζάς μίλησε στην πρωινή εκπομπή παμε Δανάη και αναφέρθηκε στα πρόσωπα που συνάντησε στην πολύχρονη πορεία του στον χώρο της μουσικής

«Ασχολούμαι από μικρό παιδί με τη μουσική, είχαμε ένα συγκρότημα με τέσσερα ξαδέλφια μου. Ο Στέφανος Κορκολής ερχόταν μικρός και παρακολουθούσε τις πρόβες που κάναμε με το συγκρότημά μου. Μετά από χρόνια με πλησίασε στο αεροδρόμιο, μου συστήθηκε και μου αποκάλυψε πως ήταν εκείνος.

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας μου είχε πει για τον Γιάννη Πάριο πως αν τραγουδούσε σε μια γλώσσα πιο διεθνή τότε ο ίδιος θα είχε μείνει άνεργος. Οι «Police» για να με ευχαριστήσουν που διοργάνωσα με την εταιρεία μου την συναυλία τους στην Ελλάδα, έβαλαν φωτογραφία μου στο εσώφυλλο του άλμπουμ “Reggatta de blanc”.

Ανακάλυψα και έφερα στην Sony τον Λευτέρη Πανταζή, την Άντζελα Δημήτριου, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Σάκη Μπουλά. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με τον Σάκη Μπουλά και του έβγαλα δίσκο.

Το MTV ήθελε να κάνει αφιέρωμα στον Χρήστο Δάντη, αλλά τον πήρε ο ύπνος και δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού. Για να προσθέσουμε την τελευταία στιγμή το “Όλα σ’ αγαπάνε” στον δίσκο του Σταμάτη Γονίδη, καταστρέψαμε χιλιάδες δίσκους και εξώφυλλα που είχαν ήδη τυπωθεί. Η Πέγκυ Ζήνα δεν ήθελε το πρώτο της τραγούδι να είναι το “Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”».