Μίλτος Καρατζάς: “Ο Χρήστος Δάντης θα έκανε διεθνή καριέρα αλλά δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού με το MTV”

28 Σεπτεμβρίου 2020 10:51

Δάντης

Άγνωστες ιστορίες και κρυμμένα μυστικά της Ελληνικής δισκογραφίας αποκάλυψε στον Δημήτρη Παπανώτα  ο Μίλτος Καρατζάς.

«Με έχουν αποκαλέσει baby sitter κακομαθημένων καλλιτεχνών. Ο Γιάννης Πάριος ποτέ δεν μου είπε όχι. Στο τέλος όμως έπαιρνε τη δική του απόφαση. Θυμάμαι μια μέρα μου χτύπησε η γραμματέας μου την πόρτα και μου λέει “είναι ένας τύπος απ’ έξω που δεν φεύγει αν δεν τον δεις. Κι έχει και μια κιθάρα μαζί του”. Τον είδα και τον άκουσα. Ήταν ο Στέλιος Ρόκκος και τον “τσίμπησα” αμέσως. Κι επειδή είχε ένα ατύχημα πριν μερικές ημέρες και είχε σπάσει τελείως το δόντι του, του έδωσα και μια προκαταβολή για να φτιάξει το δόντι του.

Υπήρχε ένα πιτσιρίκι το οποίο ερχόταν και πιανόταν από το περβάζι του παραθύρου για να μας ακούει στις πρόβες. 15-18 χρόνια μετά, με πλησιάζει ένα τύπος με μακριά μαλλιά σε ένα αεροδρόμιο και μου λέει “ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Θυμάσαι αυτό κλπ…”, του λέω ναι, μου λέει “είμαι ο Στέφανος Κορκολής”. Γίναμε πολύ καλοί φίλοι και κουμπάροι.

Η Άντζελα Δημητρίου με πήγε σε ένα σκυλάδικο να ακούσω έναν καινούργιο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη. Έδιωξα από την εταιρεία μου τον Στέλιο Ρόκκο, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τα βασικά μου στελέχη. Προτιμούσα να μην ξέρω την ερωτική ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη επηρεαζόταν μόνο από την άποψή της, αλλά άκουγε και τον Βλάσση Μπονάτσο. Ο Χρήστος Δάντης θα έκανε διεθνή καριέρα, αλλά δεν ήρθε στο ραντεβού με το MTV. Ο Γιώργος Αλκαίος άρχισε να κουράζεται με το θέμα της νύχτας και πήγε στη Μήλο. Τώρα σκέφτεται να κάνει ένα comeback. Βρεθήκαμε και κάναμε κάποιες κουβέντες», είπε ο Μίλτος Καρατζάς.