Μίλτος Μακρίδης: «Στο πρώτο Masterchef εγώ είχα φτιάξει το σπίτι»

28 Ιουνίου 2021 18:15

Μίλτος Μακρίδης: «Στο πρώτο Masterchef εγώ είχα φτιάξει το σπίτι»

Ο Μίλτος Μακρίδης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για την πολύχρονη καριέρα του στην τηλεόραση.

Μίλτος Μακρίδης: «Στο πρώτο Masterchef εγώ είχα φτιάξει το σπίτι».

«Στο MasterChef την πρώτη χρονιά ήμουν υπεύθυνος εγώ για το σπίτι, εγώ έφτιαξα το σπίτι στο κομμάτι της παραγωγής» ανέφερε στη Ναταλία Γερμανού.

«Το 2012 είχα πάει στο Silicon Valley να δω πώς δημιουργείται η νέα σκέψη και μάλιστα είχα πάρει και τρικάμερο συνεργείο και έκανα μεγάλη παραγωγή κι ήμουν έτοιμος να το παίξω στην ΕΡΤ αλλά έκλεισε».

Έχει καλύψει δημοσιογραφικά πολλές καταστροφές

«Εδώ και χρόνια, απ’ όταν ήμουν πρόσκοπος και στη συνέχεια δημοσιογράφος κλπ, πήγαινα σε πάρα πολλές καταστροφές. Έχω δει τη Ρικομέξ να συμβαίνει, έχω δει τρομερές φωτιές να συμβαίνουν. Και από τότε έφτιαχνα στο μυαλό μου και στα σχέδιά μου μία εφαρμογή για να σώνεται ο κόσμος σε περιπτώσεις σεισμών, λοιμών, καταποντισμών κλπ.». Είπε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης.

«Τότε η τεχνολογία δεν μπορούσε να με βοηθήσει, δεν είχε ωριμάσει ακόμα. Τώρα μπορεί να γίνει. Θα ήθελα να μαζευτούν 5-10 επιφανείς εταιρείες, οι οποίες ενδιαφέρονται για την καινοτομία, να το φτιάξουμε αυτό το πράγμα και να το προσφέρουμε στην πολιτική προστασία». Είπε για το γεγονός πως πρέπει να γίνουν πράξη κάποια πράγματα.

«Αυτό που πέρασα στο Μάτι, που δεν έχασα κάποιον δικό μου άνθρωπο, έκανα πάρα πολύ καιρό να συνέλθω. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κατέβηκα στο δρόμο και πήγα. Όταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο μπασκετμπολίστας, φώναξε τον κόσμο και πήγα έξω από τη Βουλή. Δεν έχω ξανακατέβει για τίποτα. Και με στεναχώρησε πάρα πολύ που είδα όλα τα παράθυρα της Βουλής κλειστά». Πρόσθεσε ο Μίλτος Μακρίδης.