Μιμή Ντενίση: αυτό είναι όλο το καστ για το Σμύρνη μου αγαπημένη! Οι μεγάλες εκπλήξεις

14 Απριλίου 2021 08:10

Μιμή Ντενίση: αυτό είναι όλο το καστ για το Σμύρνη μου αγαπημένη! Οι μεγάλες εκπλήξεις

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της παράστασης Σμύρνη μου αγαπημένη. Μάλιστα, όλο το καστ είναι έτοιμο.

Πρόκειται για all star καστ που έκλεισε με προσωπικές ενέργειες της Μιμής Ντενίση.

Δίπλα στην Ντενίση θα πρωταγωνιστήσουν οι Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Μπουράκ Χακί, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Χρήστος Στέργιογλου, Nathan Thomas, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Εγγλέζος, Ντίνα Μιχαηλίδου, Daphne Alexander, Νέδη Αντωνιάδου, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Νέλλη Αλκάδη, και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Special Guest θα κάνουν και τρια μεγάλα διεθνή ονομάτα. Ο λόγος για τη Vanessa Redgrave, τη Susan Hampshire και τον Rupert Graves. Να σημειώσουμε ότι για τον ρόλο του τελευταίου είχαν γίνει με τον Γιώργο Χωραφά, αλλά τελικά δεν προχώρησαν.

Για τις ανάγκες της ταινίας έχουν διαμορφωθεί εξαιρετικοί χώροι. Με τα σκηνικά να μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Σύμφωνα με τον Κρατερό Κατσούλη, υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος κατασκευών, οι οποίες θα αλλάξουν πολύ τα σοκάκια και τους δρόμους σε Χίο, Μυτιλήνη, Λέσβο και Αθήνα. Επιπλέον, θα υπάρξουν χώροι, οι οποίοι θα κατασκευαστούν από την αρχή, για τις ανάγκες της ταινίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μία ολόκληρη ιστορική προκυμαία. Θα κατασκευαστεί στο Φάληρο και θα παραμείνει ως έχει, μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.