Μιμή Ντενίση: Χαλαρώνει στο εξοχικό της στον Θεολόγο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Αυγούστου 2022 17:50

Στην εξοχική κατοικία που διαθέτει στον Θεολόγο περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός Μιμή Ντενίση επισκέπτεται τον Θεολόγο όταν θέλει να χαλαρώσει και να ξεφύγει από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Εκεί βρίσκεται και αυτόν τον Αύγουστο μαζί με το αγαπημένο της σκυλί, την Ήρα.

Η πρωταγωνίστρια ανάρτησε φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποζάροντας στην πισίνα του σπιτιού της και με την τετράποδη φίλη της δίπλα της.

«Αυγουστιάτικα απογεύματα. Μόνο με την Ήρα και την απόλυτη ησυχία της εξοχής!!», έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευε. 

Πριν από λίγο καιρό, η Ντενίση μίλησε στην κάμερα του MEGA για τη ζωή της, την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» και τη στάση που έχει κρατήσει ως τώρα στη ζωή της.

Η Ντενίση αρχικά αναφέρθηκε στις κλίκες που υπάρχουν στη δουλειά της. Από τις οποίες επιδεικτικά απείχε πάντα. «Εγώ δεν είμαι σχεδόν ποτέ έξαλλη, άπλα αρέσει αυτός ο τίτλος τον τελευταίο καιρό.

Στα κανάλια, στα μίντια, έχουν μείνει λίγο πίσω από αυτό που είναι ο κόσμος. Εγώ πάντα στηριζόμουν στο κοινό. Ούτε στο το θα γράψουν ούτε στο να πάρω λεφτά από το κράτος ή από έναν κύριο.

Υπάρχουν παντού κλίκες και εγώ δεν είμαι σε καμία κλίκα και με ευχαριστεί».

Στη συνέχεια μίλησε για τη φιλία της με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, σημειώνοντας: «Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ήταν αδελφικός μου φίλος και είχε πει πως αγαπάει την ιδέα της Ελλάδας και όχι αυτό που έβλεπε γύρω του.

Τώρα όλοι τον λατρεύουν, τότε τον ‘έγραφαν’.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ταινία της, σημειώνοντας: «Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ότι πήγε πολύ νεολαία να δει την ταινία της ‘Σμύρνης’, τα μηνύματα ήταν ατέλειωτα, χιλιάδες. Αν δεις φωτογραφίες του 1922 και του 2022, τις μανάδες με τα μωρά, η μόνη διάφορα είναι τα ρούχα.

Την ταινία την έχω αφιερώσει στην μητέρα μου, στην Ολύμπια Δουκάκη και στον Κώστα Βουτσά. Θα έχουμε συνέχεια της παράστασης ‘Από Σμύρνη Σαλονίκη’».